Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Άρχισε η κατάθεση δικαιολογητικών των μετεγγραφόμενων φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών 2018 - Άρχισε η κατάθεση δικαιολογητικών των μετεγγραφόμενων φοιτητώνΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Το panelladikes24 ενημερώνει ότι οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων ΑΕΙ που θα υποδεχτούν τους μετεγγραφόμενους φοιτητές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, ανακοινώνουν τις προθεσμίες (σε κάποιες αναμένεται η σχετική ανακοίνωση) εντός των οποίων υποβάλλονται τα σχετικά δικαιολογητικά που ορίζει η εγκύκλιος.

Σημαντικές παρατηρήσεις

- Οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων υποδοχής κατόπιν του ελέγχου των δικαιολογητικών, ενημερώνουν τον υποψήφιο σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη της μετεγγραφής του. 

- Σε περίπτωση αποδοχής της μετεγγραφής του ο αιτών αιτείται τη διαγραφή του από τη Σχολή/Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Τμήμα υποδοχής. 

- Οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 35 του Ν. 4115/13 (Α΄ 24) που αφορούν στην αναγνώριση μαθημάτων.

Για τις προθεσμίες και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Τμημάτων υποδοχής (ιστοσελίδα, τηλέφωνο). 

Δείτε επίσης:





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: