Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Από φέτος τελικά οι αλλαγές στην εισαγωγή φοιτητών στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Από φέτος τελικά οι αλλαγές στην εισαγωγή φοιτητών στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου ΜακεδονίαςΣτο Ν/Σ «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στην ΚΕΝΕ περιλαμβάνεται το «Άρθρο 45 - Εισαγωγή φοιτητών στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας». 

Εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι οι εξετάσεις θα γίνουν για πρώτη φορά την περίοδο των Πανελληνίων 2020-2021 αντί του ορθού 2019-2020.

Για τον λόγο αυτό η πρόταση νόμου προς τη βουλή θα επαναδιατυπωθεί ώστε οι εξετάσεις να πραγματοποιηθούν φέτος.

Δείτε επίσης:

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

 1. Άρα, η παραπάνω ρύθμιση θα ισχύσει από το σχ. έτος 2018-2019 ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είμαι μαθητής της Γ'λυκειού και ενδιαφέρομαι για τις παραπάνω σχολές.Θα δόσω με αυτό το καινούργιο το σύστημα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχεις τη δυνατότητα επιλογής ανάλογα με το πανεπηστίμου που επιθυμείς

   Διαγραφή
 3. Τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση; Έφτασαν Χριστούγενα και δεν γνωρίζουμε σε τι μαθήματα θα εξεταστούμε στις πανελλαδικές του 2019 .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γνωριζει καποιος κατι σχετικά με την ύλη συμφωνα με τη νεα ρυθμιση για τα πανεπιστήμια κερκυρας θεσ/νίκης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή