Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών με σοβαρές παθήσεις στο Α΄ εξάμηνο σπουδών, στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε ποσοστό 5%) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Καλών Τεχνών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Καλημερα σας...ξερουμε ποτε θα βγουνε και για τα αλλα ΑΕΙ γενικα τα αποτελεσματα;..επειδη σε καμποσα πανεπιστημια ξεκινουν τα μαθηματα στις 1/10 (Την Δευτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχα παρει τηλεφωνο το υπουργειο και μου ειπανε απο 15/10 και μετα..εχω τον αδερφο μου,για αυτο.

      Διαγραφή
    2. Εμενα μου ειπαν μες τη βδομαδα που πηρα χθες

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα,εχω σοβαρή πάθηση.Τα έργα εάν είναι η έκφραση της προσωπικής μου "ανικανότητας"θεωρούνται έργα.Ποσες ελπίδες έχω;Σε τι χαρτί πρέπει να γίνει η αποτύπωση της ψυχής μου; Επιτρέπεται ακουαρέλα;Θα ζωγραφισω ένα αχυρενιο σπίτι...θα εκτιμουσα επιπλέον πληροφορίες.(έχω υπερευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα,εχω σοβαρή πάθηση.Τα έργα εάν είναι η έκφραση της προσωπικής μου "ανικανότητας"θεωρούνται έργα.Ποσες ελπίδες έχω;Σε τι χαρτί πρέπει να γίνει η αποτύπωση της ψυχής μου; Επιτρέπεται ακουαρέλα;Θα ζωγραφισω ένα αχυρενιο σπίτι...θα εκτιμουσα επιπλέον πληροφορίες.(έχω υπερευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή