Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Λουκέτο σε τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Ποιο είναι - Τι θα γίνει πλέον με τους φοιτητές

Σχετική εικόναΑνακοινώθηκε και επίσημα το οριστικό κλείσιμο του Τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με έδρα τον Πύργο.

Ότι το τμήμα θα έκλεινε, με την υφιστάμενη μορφή του, ήταν γνωστό από το 2013 (Π.Δ. 94/2013 (ΦΕΚ Α΄ 132/5-6-2013), οπότε και ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στα τμημάτων των ΑΕΙ, αλλά την Δευτέρα 10/9 ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται η δυνατότητα ένταξης των φοιτητών σε άλλα Τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων με έδρα την Πύργο, καθώς και στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ με έδρα την Ναύπακτο.

Το Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ θα λειτουργήσει με την υφιστάμενη μορφή του έως 31 Οκτωβρίου, και μετά θα καταργηθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει από το διάστημα 10/9/2018 μέχρι και 1/10/2018, να καταθέσουν στο πρωτόκολλο της Γραμματείας του Τμήματος, την αίτηση (επικυρωμένη από ΚΕΠ) στην οποία θα αναφέρουν την παραπάνω προτίμησή τους.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου