Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Δ.ΙΕΚ Υπουργείου Παιδείας - Παράταση για την υποβολή αιτήσεων έως 5/9 - Οδηγίες για όσους μπορούν να εγγραφούν στο Γ΄ εξάμηνο

Σχετική εικόναΑπό τo panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων στα Δ.ΙΕΚ Υπουργείου Παιδείας για την εισαγωγή σπουδαστών έως και την Τετάρτη 5/9 και ώρα 15:00. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική προθεσμία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες (αιτήσεις, ειδικότητες, κριτήρια επιλογής σπουδαστών κτλ) πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Πτυχιούχοι ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΕ (Β κύκλου) κλπ. μπορούν να αιτηθούν εγγραφή τους σε τμήματα Γ΄ εξαμήνου αντίστοιχης ειδικότητας των ΙΕΚ. Η διαδικασία αυτή θα γίνει στα κατά τόπους Δ.ΙΕΚ. Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων παραθέτουμε κατάλογο όλων των ειδικοτήτων Γ΄ εξαμήνου που θα λειτουργήσουν στα ΔΙΕΚ το χειμερινό εξάμηνο 2018Β.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου