Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν έχει ανακοινωθεί η εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν έχει ανακοινωθεί η εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι αναμένονται δύο σημαντικές αποφάσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2019.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις αποφάσεις σχετικά με:

- τον καθορισμό των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2018-2019 για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,

- την εξεταστέα ύλη για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα για τους υποψήφιους ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2018-2019.

Η εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ για εισαγωγή σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μέρος της διδακτέας ύλης των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων στα ΕΠΑΛ και είναι κοινή για όλα τα ΕΠΑΛ. 

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ύστερα από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής η εξεταστέα και διδακτέα ύλη καθορίζονται το αργότερο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Δείτε τις αντίστοιχες περσινές αποφάσεις.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Καθορισμός των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων των υποψηφίων ΕΠΑΛ έτους 2019 - Νέα απόφαση με αλλαγές

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/09/2019_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2019 - Εξεταστέα ύλη μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/09/2019_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή