Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Σχεδιάζονται νέες αλλαγές στις Μετεγγραφές Φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχεδιάζουν νέες αλλαγές στις μετεγγραφές ΑΕΙ και ΤΕΙ
Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο των Μετεγγραφών Φοιτητών επεξεργάζεται για ακόμη μία φορά το υπουργείο Παιδείας. Η περιπέτεια των φοιτητών που πήραν μετεγγραφή με απόφαση του υπουργείου αλλά έμειναν εκτός -για κάποιες εβδομάδες- από τμήματα του ΤΕΙ Αθήνας που αρνήθηκαν να τους εγγράψουν επανέφερε το θέμα στο τραπέζι των συζητήσεων.

«Δεν μπορούμε ακόμα να ανακοινώσουμε κάτι, όμως, υπάρχουν συζητήσεις για να δούμε τι θα κάνουμε με το ζήτημα των μετεγγραφών», ανέφερε στον Ελεύθερο Τύπο ο γ.γ. του υπουργείου παιδείας, Γιάννης Παντής.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


11 σχόλια:

  1. Μακαρι να γίνει το καλύτερο δυνατό για τους φοιτητές ωστε να καταφέρουν να ολοκληρωσουν τις σπουδές τους επιβαρυνοντας όσο το δυνατό λιγότερο τους τις οικογένειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά εκεί στο μπλογκ ή αν καποιος άλλος γνωρίζει κάτι μπορεί να μας ενημερώσει σχετικά με τις κατεξαίρεση μετεγγραφές.ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το ΥΠΠΕΘ.

      Πρέπει να αξιολογούμε τα γεγονότα και όχι τις εκτιμήσεις κάποιων.

      Διαγραφή
  3. TI NA ΠΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟ και σαν δημοσιογραφοι που είναι δεν ενδιαφέρονται καθολου για τα φτωχαδάκια που τα αφηνει το υπεθ χωρις σπουδες.ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το panelladikes24 είναι το μοναδικό μέσο που έχει παρουσιάσει όλα τα γεγονότα για τις μετεγγραφές φοιτητών και έγκαιρα και έγκυρα έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

      Επίσης, επιτρέπει τον ελεύθερο σχολιασμό στο τέλος κάθε ανάρτησης και μάλιστα χωρίς κανένα περιορισμό ή έλεγχο.

      Επομένως, δεν αποδεχόμαστε τα παραπάνω σχόλιά σας και ευελπιστούμε να κρατηθεί η ανταλλαγή απόψεων σε υψηλό επίπεδο.

      Διαγραφή
    2. Βγαλτε μια αρνατηση-ειδηση για το τι λεει ο κ.Γαβρογλου για τις κατ εξαιρεση.Ποτε θα ολοκληρωθει η εξεταση ολων των αιτησεων;Συγγνωμη,εαν σας εθιξα.Απλα ειναι πολυ σοβαρο το θεμα των μετεγγραφων και κανεις δεν ενδιαφερεται.

      Διαγραφή
  4. ΡΕ παιδια από το μπλογκ μη παιζετε με τον πονο των παιδιων,μη δινετε φρουδες ελπιδες στα παιδια!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ υπεθ θελουν να δινουν μετεγγραφες στα πλουσιοπαιδα.ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙ ΘΑ κανει για τα φτωχαδάκια,γιατι όταν παμε εμεις δε βγαινει και κρυβεται.Εσεις οι δημοσιογραφοι μη κρυβετε το μεσο,τη διαπλοκή.ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΥ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν αναφέρει κάποια εκτίμηση αλλά βασίζεται στη δήλωση του γ.γ. του ΥΠΠΕΘ.

      Άρα εμείς παρουσιάζουμε την συγκεκριμένη είδηση για να ενημερωθούν οι αναγνώστες μας για το θέμα και όχι για να δώσουμε ενθουσιασμό ή απογοήτευση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

      Διαγραφή
  5. Γαβρόγλου: Δεν μπορούν να καταργηθούν οι μετεγγραφές φοιτητών - Συναίνεση των κομμάτων για να βρεθεί μια λύση - Είναι δύσκολη η ισορροπία

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/03/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια για τις κατ' έξαιρεση μετεγγραφές. Δεν μπορεί να σε απορρίπτουν και η απόφαση να μην αναφέρει ουτε τους λόγους για τους οποίους απορρίφτηκες, ενώ έχεις προσκομίσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχεις πραγματική ανάγκη και από την άλλη να βλέπεις πλουσιόπαιδα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και που μπορούν να σπουδάσουν όπου θέλουν και να παίρνουν μετεγγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια γεια σε ολους και συγχαρητηρια για την δουλεια σας ελπιζω να πανε ολα καλα με τα παιδια που περιμενουν τις κατ εξαιρεση!Ειμαι πρωτοετης φοιτητης και θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις! Πρωτον συμφωνα με τον ισχυοντα παντα νομο μεχρι ποιο ετος εχω δικαιωμα να κανω τα χαρτια μου για μετεγγραφη και δευτερον υπαρχει η δυνατοτητα αν παρω την μετεγγραφη και δεν την θελω να την παραχωρησω και καποιον αλλον συμφοιτητη μου που δεν τη πηρε; ευχαριστω πολυ!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή