Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Προς λύση το θέμα των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων - Πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν μαζί με τα ειδικά μαθήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για επαναληπτικες πανελληνιες εξετασεις αποφαση προγραμμαΈνα από τα καυτά θέματα που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες το ΥΠΠΕΘ είναι το θέμα των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η ηγεσία του υπουργείου έχει τη διάθεση να προχωρήσει σε λύση ωστόσο υπάρχουν παράγοντες νομικοί, οικονομικοί καθώς και χρονικοί που καθιστούν την κατάσταση εξαιρετικά πολύπλοκη.

Όσον αφορά την περίπτωση να επιτευχθεί η διενέργειά τους, το ενδεχόμενο οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις να γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παράλληλα με τις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες. (Δείτε στο τέλος της ανάρτησης πληροφορίες για τις ημερομηνίες των εξετάσεων.)

Σημειώνεται ότι και τα προηγούμενα χρόνια οι συγκεκριμένες εξετάσεις διεξάγονταν μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις αναρτήσεις του panelladikes24 για το θέμα.







Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις - Θα γίνουν τελικά - Όλο το χρονικό των εξελίξεων - Λεπτομέρειες

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/03/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή