Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματική Σχολή Κατάρτισης (ΕΣΚ) στο Μέτσοβο - Αιτήσεις

























Στις 16 Φεβρουαρίου ξεκινά τη λειτουργία της η Επαγγελματική Σχολή Κατάρτισης (ΕΣΚ) της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης & Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων στο Μέτσοβο με σκοπό να προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου στις παραδοσιακές λαϊκές τέχνες.

Η σχολή θα προσφέρει στους καταρτιζόμενους:
  • Κατάρτιση σε παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως:
  • Τεχνίτης Υφαντικής Τέχνης
  • Τεχνίτης Ξυλογλυπτικής
  • Στέγαση της Σχολής σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής λειτουργίας τους.
  • Βελτίωση των τεχνικών τους ικανοτήτων δουλεύοντας σε πραγματικά κατασκευαστικά projects και ενίσχυση της εργασιακής τους εμπειρίας.
  • Ευκαιρίες συνεργασίας με τους καλύτερους τεχνίτες σε κάθε ειδικότητα.
  • Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση.
Στους αποφοίτους των ΕΣΚ απονέμεται πτυχίο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, ύστερα από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 9 Ιανουαρίου 2023 και θα διαρκέσουν έως τις 3 Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ΕΣΚ Μετσόβου και για την υποβολή αίτησης εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων, Τέρμα Δωδώνης, Βελισσαρίου 169, Ιωάννινα, T.K. 45221, τηλ: 26510-41319, 43331,




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου