Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Διευκρινίσεις σχετικά με τους υποψήφιους για τα ΤΕΦΑΑ έτους 2023






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 με τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ έτους 2023, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Είσαι υποψήφιος-α για τα ΤΕΦΑΑ; Τότε μπορείς να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις έγκαιρα και έγκυρα και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.

- Όσοι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) ενδιαφέρονται για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν την επιθυμία τους για τα ΤΕΦΑΑ στην Αίτηση - Δήλωση, ώστε να συμμετάσχουν και στις πρακτικές δοκιμασίες (υγειονομική εξέταση και αγωνίσματα).

- Ωστόσο για να μπορέσει τελικά να συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α στις διαδικασίες επιλογής για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ απαιτείται να υποβάλει και σχετική αίτηση στις επιτροπές Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας προκειμένου να συμμετάσχει στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) και να πετύχει την ΕΒΕ πρακτικών δοκιμασιών.

- Υποψήφιοι που δε θα δηλώσουν επιθυμία εισαγωγής στα ΤΕΦΑΑ κατά την υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, δεν μπορούν τελικά να είναι υποψήφιοι για τα συγκεκριμένα τμήματα.

- Υποψήφιοι για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση δικαιούνται να είναι όσοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ετών 2021 και 2022.

- Όσοι υποψήφιοι για το 10% επιθυμούν την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ, δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν εκ νέου στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα), άρα συμμετέχουν στη διαδικασία με βάση τις επιδόσεις τους από τη τελευταία συμμετοχή τους στις πρακτικές δοκιμασίες.

- Δηλαδή, απόφοιτοι που θα συμμετέχουν στη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 10% (χωρίς νέα εξέταση) και δεν είχαν υποβληθεί στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ κατά την τελευταία τους συμμετοχή στις εξετάσεις, φέτος δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των ΤΕΦΑΑ.

- Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 έχει οριστεί το διάστημα από την Τετάρτη 14-6-2023 μέχρι και την Τρίτη 27-6-2023.

Το paelladikes24 θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη που θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ έτους 2023.

Δείτε επίσης:




Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ καθώς και στη σελίδα ΤΕΦΑΑ - Ενημέρωση υποψήφιων φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου