Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Νέες ανώτατες τιμές στα σχολικά κυλικεία - Πόσο θα κοστίζουν κουλούρι, τοστ, τυρόπιτα και νερό - Πίνακας

Αλλάζουν οι ανώτατες τιμές πώλησης σε προϊόντα που διατίθενται στα σχολικά κυλικεία
,
σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ημερήσια και νυχτερινά), σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης που τροποποιεί την προηγούμενη που βρισκόταν σε ισχύ.

Αναλυτικά:

Η ανώτατη τιμή για σάντουιτς ή τοστ από ψωμί ολικής άλεσης ή λευκό, με τυρί (με προσθήκη ή μη λαχανικών, τομάτας, ελαιόλαδου και άλλων) διαμορφώνεται στα 1,20 ευρώ από 1,10 ευρώ που ήταν σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση.

Για σάντουιτς ή τοστ από ψωμί ολικής άλεσης ή λευκό με τυρί και γαλοπούλα (με προσθήκη ή μη λαχανικών, τομάτας ελαιόλαδου και άλλων) διαμορφώνεται στα 1,50 ευρώ από 1,35 ευρώ.

Στο κουλούρι σησαμένιο ολικής άλεσης πλούσιο σε φυτικές ίνες ή λευκό, σε ατομική συσκευασία τουλάχιστον 95 γραμμαρίων η ανώτατη τιμή πλέον είναι στα 0,60 ευρώ από 0,50 ευρώ.

Η τυρόπιτα ή πίτα λαχανικών σε ατομικές μερίδες των 140 γρ. η ανώτατη τιμή πώλησης καθορίζεται στα 1,30 ευρώ, από 1,20 ευρώ.

Το εμφιαλωμένο νερό των 500 ml, εγχώριο ή μη, εντός ή εκτός ψυγείου από 0,35 διαμορφώνεται στα 0,40 ευρώ, ως ανώτατη τιμή πώλησης.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου