Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)

Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικής εγγραφής και αφού το ΥΠΑΙΘ αποστείλει στις γραμματείες των Τμημάτων τον κατάλογο των εγγεγραμμένων φοιτητών, θα λάβετε, στο email που έχετε δηλώσει, μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Ερωτήματα σχετικά με την έκδοση κωδικών μπορείτε να αποστέλλετε από το εργαλείο της άμεσης επικοινωνίας (chat) στο κάτω μέρος της κεντρικής ιστοσελίδας του ιδρύματος ή με email στο:
online-support@hmu.gr. Σχετικές οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές έχουν αναρτηθεί στους ιστότοπους των Τμημάτων.

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Πληροφορίες για σίτιση και στέγαση παρέχονται στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε τους ιστότοπους των Ακαδημαϊκών Τμημάτων και να δείτε το Video Καλωσορίσματος Πρωτοετών Φοιτητών για να γνωρίσετε το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο!



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου