Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για πρωτοετείς φοιτητές έτους 2021

Η COSMOTE στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών 2021, το οποίο συμπληρώνει 20 χρόνια, προσφέρει 30 Υποτροφίες σε νέους φοιτητές με κοινωνικές & οικονομικές ανάγκες

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 η COSMOTE προσφέρει 29 Υποτροφίες ύψους 15.000 € & 18.750 € ανάλογα με τα έτη φοίτησης της σχολή που έχει περάσει ο κάθε Υπότροφος, σε πρωτοετείς φοιτητές σε συγκεκριμένες σχολές πανεπιστημίων της ανώτατης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες και μια τιμητική υποτροφία ύψους 25.000€ σε πρωτοετή φοιτητή/τρια, Πολυτεχνικής Σχολής της χώρας, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Ταυτόχρονα, με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των νέων φοιτητών, η COSMOTE προσφέρει στους Υποτρόφους της laptop μαζί με πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV, για όλα τα έτη των σπουδών τους.

Για την επέτειο των 20 χρόνων του Προγράμματος Υποτροφιών COSMOTE, είκοσι υπότροφοι, που λαμβάνουν ετήσια οικονομική στήριξη από το Πρόγραμμα Υποτροφιών και βρίσκονται ήδη στο δεύτερο έτος των σπουδών τους θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και να γνωρίσουν από κοντά το σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον του Ομίλου ΟΤΕ.

Από την έναρξη του προγράμματος το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί σε φοιτητές 724 Υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cosmote-scholarships.gr/.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου