Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Προσοχή - Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών από τους υποψήφιους των ΑΕΝ μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2019


Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την προκήρυξη και άλλες σημαντικές αναρτήσεις σχετικά με τον αριθμός εισακτέων, τις περσινές βάσεις (πρώτης και δεύτερης κατηγορίας) κ.ά.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


17 σχόλια:

  1. Πόσες αιτήσεις κατατέθηκαν για εισαγωγή στις ΑΕΝ μέσω πανελλαδικών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδιαα ξερει κανεις αν η θαλάσσια υπηρεσία μετράει κατω απο δυο μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα όπως είχα αναφέρει εχω 21480 μόρια τρίτεκνος θέλω σαν πρώτη επιλογή την πλοιάρχων και έλεγα σαν δεύτερη την μηχανικών αλλά θα ήταν καλύτερα να μην δηλώσω την μηχανικών μήπως και έχω ευχέρεια στους επιλαχόντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λογική η σκέψη σου. Όμως κανείς δεν ξέρει που θα φθάσουν οι βάσεις φέτος. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν υπάρξουν επιλαχόντες και πόσοι. Ούτε αν πάρουν συμπληρωματικούς όπως έγινε τα δύο τελευταία χρόνια.
      Επομένως να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου, διότι το μυαλό για να σκεφθεί πρέπει να έχει τα απαραίτητα δεδομένα, που αυτή τη στιγμή είναι σε όλους άγνωστα.

      Διαγραφή
  4. Είδατε ο καιρός γίνετε όλο και πιο επικίνδυνος οσο ζεσταίνετε η θάλασσα με Τις κλιματικές μεταβολές που επέρχονται απο των ανθρώπω τις 2 τελευταίες 10ετιες με πιο ακραία φαινόμενα ανέμους που θα φτάνουν και τα 500 χιλιόμετρα θα βλεπουμε σε λιγα χρονια ποσο μάλλον και οι ναυτική που ειναι στην μέση του πουθενά σε μια θάλασσα απέραντη ειδή έχουμε αυξημένα δραματικά ακομη και τίς χαλαζόπτωσής στο 200% για αυτο μην γίνεστε είδωλα για τους εφοπλιστές να μαζεύουν χρήμα με την ζεστασιάς τους και εσεις μεσα στο πουθενά και να θέτετε την ίδια την ζωή σε κίνδυνο εγω σπουδάζω στο 3 έτος ειμαι στο λονδινο και ασχολούμαι με την Μετεωρολογία και τις κλιματικές αλλαγές βγάλτε το αυτό το εμπακελμα από το μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ για την εκτιμησησας και αν εγώ έχω τον χρόνο θα το ξαναδημοσιεύσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθε προβληματικος εδω να μας εξηγει την κληματικη αλλαγη. Μια κλιματικη αλλαγη κραταει 500 μυρια χρονια κι αλλος ηρθε απ το λονδινο να μας πουλησει πνευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τον αποπαίρνεις. Άφησέ τον να λέει τις παπαριές του για να μας κάνει να γελάσουμε. Περιμένουμε εναγωνίως το νέο του ανακοινωθέν.

      Διαγραφή
  7. Μαλλων ηθελες να ακολουθησεις το συγκεμριμενο επαγγελμα και δεν τα καταφερες το λονδινο σου παρεχει την ευκολια τα δικα μας παιδια σπουδαζουν στην πατριδα τους και συνειδητα διαλεγουν το εμπορικο ναυτικο γιατι το αγαπουν και ξερουν πως να αντιμετοπιζουν τις δυσκολιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε γρουσούζη μετεωρολόγε από το Λονδίνο. Εξ αιτίας σου έγινε ο σεισμός.
    Τώρα θα κάνεις καμιά καινούρια πρόβλεψη; Τι μας συμβουλεύεις; Να μείνουμε η να φύγουμε από την Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΛΑΨΑΑΑ

      Διαγραφή
  9. Βρε φυλε σιγά τον σεισμό τον 5,1 ρίχτερ ο σεισμός θεωρείτε μεγάλος μετά τον 5,5 ρίχτερ άντε να σε κάνει σεισμό μέσο πέλαγα ρίχτερ και να σηκωθεί τσουνάμι και Αλλιός είναι να σε κάνει 5με5,1 ειναι μικρή διαφορά και Αλλιός ειναι απο 8μεχρι8,1ρίχτερ η διαφορά ειναι τρομερή πάντα μιλάμε στην κλίμακα ρίχτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι σε θέλω. Είδες τι είναι να ξέρεις γράμματα. Δεν πειράζει που είσαι ανορθόγραφος, αυτά είναι επουσιώδεις λεπτομέρειες.
      Πρόσεξε όταν θα μπαίνεις στη μπανιέρα μη σε πιάσει ναυτία και νομίζεις πως βρίσκεσαι στη μέση του πουθενά!!!

      Διαγραφή
  10. Με 22 560 Υπάρχει κάποια ελπίδα για πλοιάρχους με τη δεύτερη κατηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή