Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

18/7/2019 - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2019 - Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής σε σχολές με μεγάλη ζήτηση

Δείτε στους πίνακες που ακολουθούν τις εκτιμήσεις για την πορεία των βάσεων εισαγωγής σε 100 τμήματα ΑΕΙ όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Εκτίμηση για σχολή πυροσβεστών????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπική άποψη Πυροσβεστική: 16800-17000
      Λιμενικο:16500-16700

      Διαγραφή
    2. Μάλλον το αντίθετο

      Διαγραφή
  2. Όλες αυτές οι σχολές δίνουν άμεσο διορισμό στο Δημόσιο.Πολλοί στρέφονται προς τα εκεί γιά ένα σίγουρο μισθό.Αυτό και μόνο τις κάνει μοναδικές.Άποψή μου ότι θα διατηρήσουν τα μόριά τους με μικρές έστω απώλειες σε μόρια και όχι όλεςαπό αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο παρελθόν οι εκτιμητές βάσεων έχουν αποτύχει.Η κάθε χρονιά είναι μοναδική .Κανένας δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα ασφαλή.Κριτήριο ότι φέτος είναι σε σύνολο 200 άτομα παραπάνω συγκεντρωτικά στο σύνολο των σχολών.Αυτό είναι καλό γιατί οι βάσεις θα πέσουν.Μην περιμένετε όμως μεγάλες διαφορές σε μόρια ενοώ πτώση.Όπως γράφει και το παραπάνω σχόλιο όλοι εκεί πάνε γιά άμεσο μισθό και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.Απολαύστε το καλοκαίρι και ότι είναι να γίνει θα γίνει.Γιά πολλούς από εμάς θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι ως πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα.Εχω 11700 και θελω ηλεκτρολογων μηχανικων στο δυτικης Αττικης.Λετε να το πιανω?ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με 5100 4 πεδιο που υπάρχει πιθανότητα να έχω περάσει 4 πεδιο όχι ειδικό μάθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή