Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Όλες οι πληροφορίες για το νέο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας - Δείτε τον οδηγό σπουδών

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ιδρύθηκε το 2019 σύμφωνα με τον Ν. 4610/2019.

Το Τμήμα έχει έδρα τη Φλώρινα και εντάσσεται στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Το ακαδημαϊκό έτος 2019-2010 θα υποδεχθεί φοιτητές για πρώτη φορά. 

Το Τμήμα οδηγεί σε Πτυχία Ψυχολογίας (χωρίς ειδικεύσεις και κατευθύνσεις) και σύμφωνα με το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων οριοθετείται στο 6ο Επίπεδο (αντίστοιχο του Bachelor’s Degree).

Οι απόφοιτοι του Τμήματος Ψυχολογίας του Π.Δ.Μ. έχουν το δικαίωμα να λάβουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Ψυχολόγου (χωρίς ειδικότητα) κατόπιν αιτήσεώς τους στις Διευθύνσεις Υγείας των κατά τόπους περιφερειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 991/1979 (ΦΕΚ 278/20. 12. 1979 τ. Α’). 

Σύμφωνα με την Υ.Α. για τις Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020' που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 2656/2019, το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είναι αντίστοιχο με τα Τμήματα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Παντείου Πανεπιστημίου, του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Τμήμα Ψυχολογίας και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στον ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Η μόνη μας διάφορα με τα υπόλοιπα τμήματα ψυχολογίας, είναι ότι κανενας δεν σκέφτηκε ότι χρειάζονται και μέλη ΔΕΠ για να κάνουν τα μαθήματα. Αλλά ποιος είμαι εγώ, που θα κάνω υποδείξεις στο Υπουργείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή