Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Απόφαση καθορισμού του αριθμού των σπουδαστών/σπουδαστριών της δεύτερης γενικής κατηγορίας που θα εισαχθούν στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων) KAΛΥΜΝΟΥ το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 - Απόφαση - Πίνακας

Αποτέλεσμα εικόνας για Απόφαση καθορισμού του αριθμού των σπουδαστών/σπουδαστριών της δεύτερης γενικής κατηγορίας που θα εισαχθούν στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων) KAΛΥΜΝΟΥ το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η απόφαση καθορισμού του αριθμού των σπουδαστών/σπουδαστριών της δεύτερης γενικής κατηγορίας που θα εισαχθούν στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων) ΚΑΛΥΜΝΟΥ το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη απόφαση:

- ο αριθμός των σπουδαστών/σπουδαστριών της δεύτερης γενικής κατηγορίας που θα εισαχθούν στην Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Καλύμνου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, ανέρχεται σε 70 Πλοιάρχους.

- οι σπουδαστές/σπουδάστριες που θα εισαχθούν υποχρεούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή και φοίτηση στην ΑΕΝ/ΚΑΛΥΜΝΟΥ εντός τεσσάρων (04) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, διαφορετικά αποκλείονται της εγγραφής τους στην Α.Ε.Ν.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την απόφαση και τον επισυναπτόμενο πίνακα με την αναλυτική κατανομή των σπουδαστών που θα εισαχθούν στην ΑΕΝ Καλύμνου ανά κατηγορία.

Πλέον, αναμένεται νέα ανακοίνωση με τους πίνακες εισαγομένων στην ΑΕΝ/Πλοιάρχων Καλύμνου

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Σημαντικό - Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για δείτε τον πίνακα με τους υποψήφιους  των ΑΕΝ δεύτερης γενικής κατηγορίας από τους οποίους θα επιλεγούν οι σπουδαστές της ΑΕΝ/Πλοιάρχων Καλύμνου.

Πίνακας υποψηφίων Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας που δεν εισάγονται (27/11/2018)



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. δεν εχετε βαλει τον πινακα επιτυχοντων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάστε προσεκτικά την ανάρτηση. Αναμένεται νέα ανακοίνωση με τον πίνακα εισαγομένων στην ΑΕΝ/Πλοιάρχων Καλύμνου.

      Διαγραφή
  2. Αναμενεται ο πινακας με τα ονοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανακοίνωση με τους εισαγομένους στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων) Καλύμνου το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 -

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/11/2018-2019_53.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οριστικό - Πότε θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ΑΕΝ Καλύμνου - Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τους σπουδαστές της Σχολής

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/11/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πίνακας κάλυψης κενών θέσεων εισαγομένων στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων) Καλύμνου το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/12/2018-2019_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειλικρινά παιδιά πως γίνεται φέτος οι επιλαχόντες να μην δικαιούνται μεταγραφή στον τόπο τους? Ενώ και το τονίζω αυτό την περασμένη χρονιά πήραν κανονικότατα!!! Έχω ειδικές κατηγορίες που δεν μ επιτρέπουν να μείνω εκτός από τον τόπο μου για μεγάλο χρονικό διάστημα και με αναγκάζεται να σφιχτό υπερβολικά οικονομικά χωρίς να υπάρχει κανείς λόγος.. Περιμένω μια απάντηση πως είναι δυνατόν να στέκει ένας τέτοιος νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή