Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Δεν υπάρχει περίπτωση να εισαχθούν νέοι επιλαχόντες στις ΑΕΝ

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τους επιλαχόντες για τις ΑΕΝ σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 ισχύει το εξής:

''Στη περίπτωση κατά την οποία μετά την παρέλευση του χρόνου των δέκα ημερών της προηγούμενης παραγράφου (ολοκλήρωση των εγγραφών των επιτυχόντων) προκύψουν κενές θέσεις, αυτές θα καλυφθούν για μία και μόνο φορά από υποψήφιους/-ες Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας, σύμφωνα με την παράγραφο 2,3 και 4 του Κεφαλαίου Θ και την παράγραφο 1 του κεφαλαίου ΙΑ της παρούσας''.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


94 σχόλια:

  1. Απευθυνεστε μονο στους επιπαχοντες σωστα ? Αυτο δεν εχει να κανει με τους συμπληρωματικους .. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρις Γιώργο τι εννοεί οτι δεν θα πάρουν συμπηρωμστικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικα μιλαει μονο για τους επιλαχοντες και περισυ μονο μια φορα νομιζω πηραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε προσεκτικά την ανάρτηση η οποία αναφέρεται σε επιλαχόντες και όχι σε συμπληρωματική προκήρυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστουμε πολυ τωρα ηρεμησαμε λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα.
    Αφού δεν λαμβάνετε υπόψη αυτά που σας λέω, τότε γιατί με ρωτάτε;
    Σας το έχω πει πολλές φορές ότι οι επιλαχόντες τελείωσαν.
    Για τους συμπληρωματικούς πρέπει πρώτα να δημοσιευθεί προκήρυξη και μετά να βγει ο πίνακας των συμπληρωματικών.
    Τώρα αν κάποιοι θέλουν να γράφουν ανοησίες, εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να απαντώ διαρκώς και να διορθώνω τα κακώς κείμενα.
    Να περάσετε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα να περιμένετε για τους συμπληρωματικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπαμε άλλο επιλαχόντες και άλλο συμπληρωματικοι,μαθετε να διαβάζετε γιατί οι ΑΕΝ έχουν πολύ διαβασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Γιώργο καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τον τρόπο επιλογής των παιδιών για τους συμπληρωματικους και τι πιθανότητες εχω εγω? Είμαι στην σελ 20 των πλοίαρχων για ΓΕΛ ΑΑ 2 από κοινωνικα κριτήριά.. Ο Δημήτρης ειμαι!Μπορείτε να μου πείτε τι πιθανότητες εχω για να με πάρουν και τον ακριβή αριθμό των πλοίαρχων που θα μπουν ως συμπληρωματικοι για να καταφέρω να εισαχθω εστω ως τελευταίος.. Και τι γίνεται με τις ειδικές κατηγορίες.. μιας που ανήκω και εγώ σε μια από αυτές.. αυτο με επηρεάζει αρνητικά?Έχω με βάσει τον 36% Που έχετε αναφέρει στο παρελθόν απο ΓΕΛ,για να εισαχθω όντας 22ος χρειάζονται ακριβως 60 Αν δεν κάνω λάθος.. Σας παρακαλώ βοηθήσετε με.. Έχω φοβερό αγχος και εχω μπερδευτεί..Στην γενική κατάταξη και γενικά απο όλες τις ειδικές κατηγορίες μαζι ερχομαι 22ος..20 γενική κατάταξη.. ενας που με περναει απο την κατηγορία μου(κοινωνικά κριτηρια)και 22ος εγω..Όλα αυτά έχουν υπολογιστεί μαζι με τους επιλαχόντες που πάρθηκαν για να μην κουραστείτε και ψάξετε.. Υπάρχει περίπτωση καποιος άλλος από ειδική κατηγορία με λιγότερα μορια να μπει και εγώ να μείνω εξω?απλα αυτο θελω..Πώς γίνεται ο τρόπος επιλογής των συμπληρωματικών για ΓΕΛ..Σας ευχαριστώ εκ μερος όλων για την πολύτιμη σας βοηθεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλό μήνα και προσπάθησε να ηρεμήσεις.
      Έχεις βάλει πολλά ερωτήματα και θα σου απαντήσω σε όλα.
      Κατ'αρχάς όταν πήρες την κατάσταση των απορριπτέων πλοιάρχων, διέγραψες τους επιλαχόντες που εισήχθησαν ως πλοίαρχοι. Όμως υπάρχουν και κάποιοι που είχαν δηλώσει και μηχανικοί.
      Στη δική σου περίπτωση αυτός που προηγείται από εσένα στα κοινωνικά κριτήρια, έχει εισαχθεί ως επιλαχών στους μηχανικούς. Επομένως έρχεσαι 1ος στα κοινωνικά κριτήρια και 21ος στη γενική κατάταξη.
      Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζονται 60 πλοίαρχοι για να εισαχθείς, αλλά αρκούν 57.
      Εάν λοιπόν πάρουν 57, τότε θα εισαχθείς κι εσύ με τη γενική κατάταξη, διότι στα κοινωνικά κριτήρια που έρχεσαι 1ος δεν θα υπήρχε θέση υποψηφίου. Για να υπάρξει θέση στα κοινωνικά κριτήρια από ΓΕΛ, θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 69 συμπληρωματικούς ώστε 69 Χ 36% = 25 και 25 Χ 2% = 0,5 που στρογγυλοποιείται στην πλησιέστερη ακέραιη μονάδα δίνοντας τον αριθμό 1.
      Σου θυμίζω ότι η προκήρυξη ορίζει ποσοστό 2% για υποψήφιους από κοινωνικά κριτήρια.
      Αναρωτιέσαι αν κάποιος με λιγότερα μόρια από ειδική κατηγορία, μπορεί να εισαχθεί κι εσύ να μείνεις εκτός. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, όπως για παράδειγμα στην κατηγορία των πολυτέκνων που το ποσοστό εισαγωγής τους είναι 10% και όχι 2% που είναι στα κοινωνικά κριτήρια.
      Έτσι αν πάρουν 50 πλοιάρχους, τότε εσύ δεν θα εισαχθείς, αλλά θα προκύψουν 2 θέσεις πολυτέκνων που θα τις καταλάβουν οι δύο πρώτοι στη λίστα των πολυτέκνων που έχουν λιγότερα μόρια από εσένα.
      Νομίζω πως απάντησα σε όλες τις απορίες σου και αν δεν είχα "κουραστεί" όπως είπες για να ψάξω, τότε θα είχες μείνει με λανθασμένη εντύπωση.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Γιώργο είμαι 71ος στην κατηγορία των τριτεκνων (πλοιαρχων)έχω πιθανότητα να μπω ως συμπληρωματικος φέτος?

      Διαγραφή
  9. Μήπως μπορειτε να μου πειτε εαν παρηλθε
    Ο χρονος εγγραφηςτωννεωνεπιλαχοντωνεγγ.. ΟγιοςΟ μου ειναιστιείδικεςκατηγοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προθεσμία εγγραφής των επιλαχόντων έληξε την 30η Οκτωβρίου.

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα σας κύριε Γιώργο! Μήπως έχετε κάποιο νέο για τις Μετεγγραφές του Α’ εξαμήνου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

      Διαγραφή
    3. Πιθανολογώ να γίνουν κοντά στα Χριστούγεννα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εγγραφές των συμπληρωματικών και στη συνέχεια η κάλυψη των κενών θέσεων που θα προκύψουν (επιλαχόντες συμπληρωματικοί).
      Επιπλέον έχουμε και τις θέσεις της Καλύμνου.

      Διαγραφή
    4. Φοιτώ στην ΑΕΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και μας ενημέρωσαν πως οι αιτήσεις για μετεγγραφές για την ΑΕΝ Καλύμνου τελείωσαν χθες!

      Διαγραφή
    5. Αυτό σημαίνει ότι είχαν ζητήσει να υποβληθούν αιτήσεις από όσους ενδιαφέρονται να πάνε στην Κάλυμνο;
      Δηλαδή οι σπουδαστές της ΑΕΝ Καλύμνου θα προέρχονται μόνο από τους ήδη εισακτέους;
      Μπορείς να ενημερώσεις σχετικά τι ακριβώς σας έχουν πει;

      Διαγραφή
    6. Μπήκα από τους επιλαχόντες και από τις εγγραφές μας ρωτούσαν αν θελουμε να δηλώσουμε μετεγγραφή για εκεί! Ρωτούσαν και τα παιδιά που πέρασαν με την πρώτη φορά (από τις δικες τους εγγραφες)! Χθες όμως μας ενημέρωσαν πως ήταν η τελευταία μέρα που θα μπορούσαμε εμείς (επιλαχόντες) αλλά και οι υπόλοιποι σπουδαστές να δηλώσουμε μετεγγραφή για την ΑΕΝ Καλύμνου! Πιθανολογώ πως πέρα από τους επιλαχόντες που έχει βγάλει η προκυρηξη, πως θα πάρει η ΑΕΝ Καλυμνου, θα πάνε και τα παιδιά που έχουν δήλωση μετεγγραφή για εκεί, χωρίς όμως να αναμιχθούν με αυτούς που έχει η προκυρηξη!

      Διαγραφή
  10. Κυριε γιωργο πιστευετε οτι απο την αλλη εβδομαδα θα εχουμε νεα για τους συμπληρωματικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ'όσο γνωρίζω είχαν ζητήσει από τους πρωτοετείς να δηλώσουν αν θέλουν μεταγραφη για Κάλυμνο.Μου το είπε ο γιος μου που φοιτά στην ΑΕΝ Ηπείρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρα στην αεν καλυμνου θα φοιτησουν οι σπουδαστες απο μεταγραφες. Αυτο σημαινει κατι για εμας που περιμενουμε να εισχθουμε ως συμπληρωματικοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμείς που σπουδάζουμε σε άλλες αεν και περιμένουμε μεταγραφή για την αεν Καλύμνου ξέρουμε περίπου πότε θα ανακοινωθούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από αυτά που διαβάζω φαίνεται ότι στην ΑΕΝ Ηπείρου έχει ζητηθεί από τους σπουδαστές να υποβάλουν δήλωση ενδιαφέροντος για την ΑΕΝ Καλύμνου.
    Δεν γνωρίζουμε αν κάτι παρόμοιο έχει γίνει και στις άλλες ΑΕΝ.
    Θα παρακαλούσα, με την ευγενική επιμέλεια του panelladikes24, να υπάρξει σχετική ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για μεταγραφες Β και Ε εξαμήνων ξερουμε ποτε θα βγουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Γιώργο η κορη μου ειναι πολυτεκνη Α/Α 2 στην σελίδα 29 εχει πιθανότητες να μπει στην αεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρέπει να έχει ζητήθει σε όλες τις ΑΕΝ! Λογικά θα πάνε όταν βγουν και όλες οι υπόλοιπες μετεγγραφές! Πριν όμως θα πρέπει να έχουν πάει οι επιλαχόντες που θα πάρει η αεν καλυμνου και οι τυχόν συμπληρωματικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ποτε θα βγουν οι συμπληρωματικοι; νομιζω πως εχουν καθυστερησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχει ζητηθει σε ολες τις αεν και σε εμας στην ΑΕΝ κρητης ρώτησαν ποιος θέλει να πάει καλυμνο.. για μεταγραφες Β και Ε εχουμε ακουσει κατι ? Θα παει οπως περυσι μεχρι τελοι Νοεμβρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλοί λένε πως θα βγουν νωρίτερα από πέρυσι άλλοι πως θα αργήσουν! Μάλλον όλα θα εξαρτηθούν από τους επιλαχόντες και τους τυχόν συμπληρωματικούς της ΑΕΝ Καλυμνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδια γιατί πάλι μπερδεύεται τούς επιλαχόντες, είπαμε δεν υπάρχουν άλλοι εχουν παει, μόνο Συμπληρωματικούς,θα πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδή ο καθένας σας γράφει ότι του κατέβει, μπορείτε να μου πείτε που έχετε διαβάσει ότι φέτος θα πάρουν συμπληρωματικούς, για να το διαβάσω κι εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πιθανολογούμε οτι θα πάρει, δεν είπε κάποιος οτι ειναι γραμενο καπου, επιλαχόντες δεν μπορεί να υπάρξουν γιατί τους πηρε, ξέρεις κάτι εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο και μου ειπαν οτι θα παρουν και φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω φίλε μου να μήν κάνεις πλάκα, γιατί ο καθένας γραφει ότι νάνε, και όλοι περιμένουμε με άγχος και αγωνίατο τι θα γίνει.

      Διαγραφή
  25. Δεν κανω καθολου πλακα και ειμαι κοριτσι. Ετσι μου ειπαν τι να σου πω θελω να ελπιζω γιατι κι εγω αγωνιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι φίλη μου τότε, εύχομαι για όλους μας να έχουμε ευχάριστα νεα.!!!!

      Διαγραφή
  26. Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους.Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παιδιά επιλαχόντες θα πάρει μόνο για την ΑΕΝ Καλυμνου όχι για τις υπόλοιπες σχολές! Και έπειτα αν υπάρξουν κενές θέσεις θα πάρει συμπληρωματικούς αλλά μόνο για την αεν Καλυμνου! Το γράφει άρθρο εδώ στο panelladikes24 αναλυτικά το πόσους και με ποια κριτήρια! Και μια σημείωση: η διαφορά των επιλαχόντων από τους συμπληρωματικούς είναι πως οι συμπληρωματικοί καλύπτουν τις κενές θέσεις που προκύπτουν από τους επιλαχόντες, οι οποίοι πλέον αναφέρονται μόνο για την αεν Καλυμνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το εχεις δει αυτό γραμμένο και εμείς δε το βλέπουμε? Τετοιο άρθρο, ότι θα πάρει επιλαχόντες τώρα για Κάλυμνο, καί μετα συμπληροματικους πάλι για καλυμνο και πόσους και με ποια κριτήρια, νομίζω ότι κατι λάθος εχει δει και καταλάβει.

      Διαγραφή
    2. Ρε ξυπνήστε, επιλαχόντες πηρε

      Διαγραφή
  28. Ορίστε ο σύνδεσμος —> https://panelladikes24.blogspot.com/2018/10/25102018.html?m=1, δεν έχω δει κάποιο πόστ που να το αναιρεί αυτό! Το συγκεκριμένο ποστ που μιλάμε λογικά αναφέρεται στις υπόλοιπες αεν όμως η Καλυμνος είναι μια ξεχωριστή κατηγορία Γτ ανοίγει τώρα! Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει το panelladikes24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά φίλε ο τι να ´ναι καταλαβαίνεις με πολλή φαντασία

      Διαγραφή
  29. Δηλαδη επειδη δεν το καταλαβα δεν θα παρουν συμπληρωματικους οοως περισυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ ότι ήταν να πω το έχω γράψει στο σχόλιό μου της 1 Νοεμβρίου 2018 - 5:34 μ.μ.
    Αναγκάζομαι να παρέμβω διότι μετά λύπης μου διαπιστώνω πως βρίσκονται ανάμεσά σας κάποιοι που θέλουν να γίνουν αξιωματικοί, αλλά δεν έχουν μάθει ακόμα να αντιλαμβάνονται αυτά που διαβάζουν.
    Δεν θα σχολιάσω το πως έχει αντιληφθεί κάποιος "ανώνυμος" το περιεχόμενο του συνδέσμου που αναφέρει παραπάνω. Ούτε για την παρερμηνεία που δίνει στις ένοιες "επιλαχόντες" και "συμπληρωματικοί".
    Ο λόγος που παρεμβαίνω είναι για να επιπλήξω όλους εσάς που κάθεστε και ανησυχείτε για τις κάθε λογής ανοησίες που υπαγορεύει η καλπάζουσα και νοσηρά φαντασία του κάθε ανεύθυνου επιπόλαιου.
    Σας είπα να περάσετε ένα ήρεμο σαββατοκύριακο. Εσείς όμως δεν ακούτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν διαβάζουν και οι ΑΕΝ χρειάζεται βαρβατο διαβασμα

      Διαγραφή
  31. Οι συμπληρωματικοι θα είναι και για μηχαναικους;;..αν Ναι πόσους μηχανικούς υπολογίζετε ότι θα πάρουν από απολυτιριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είναι και πλοίαρχοι και μηχανικοί, αν σκεφτείς ότι πιθανότατα φέτος είναι η τελευταία χρονια για το απολυτήριο θα είναι αυξημενοι

      Διαγραφή
  32. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα πάρουν συμπληρωματικούς και πόσους.
    Πέρυσι είχαν πάρει 205 εκ των οποίων 117 πλοιάρχους και 88 μηχανικούς. Στη συνέχεια επειδή κάποιοι δεν παρουσιάσθηκαν, πήραν 63 για να καλύψουν τις κενές θέσεις, εκ των οποίων 39 πλοιάρχους και 24 μηχανικούς.
    Δεν θεωρώ ότι επειδή φέτος είναι η τελευταία φορά που ισχύει το απολυτήριο, είναι απαραίτητο να είναι αυξημένοι οι συμπληρωματικοί.
    Άλωστε η χωρητικότητες των ΑΕΝ σε σπουδαστές δεν είναι απεριόριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κυριε Γιωργο καλημερα πιστευεται θα τελειωνουμε σημερα με τους συμπληρωματικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα κυριε Γιωργο για μεταγραφές Β εξαμηνου ξέρετε τιποτα? Πηρα και στο υπουργειο αλλα δεν...Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδια εχουμε κανα νεο για τους συμπληρωματικους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αχ αντε ποτε θα βγουν; σαπισαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παιδια πηρε κανεις τηλεφωνο σημερα στο υπουργειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στο υπουργειο το μονο που λενε ειναι μεσα στον νοεμβρη για μεταγραφες και τίποτα αλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αντε παλι ξυπνιοι θα μεινουμε και σημερα. St / by παλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αν δεν βγει απόφαση που να καθορίζει τον αριθμό των συμπληρωματικών καθώς και την κατανομή τους ανά ΑΕΝ, μη περιμένετε να βγει πίνακας επιτυχόντων.
    Αυτός θα ακολουθήσει 4-5 μέρες μετά την απόφαση.
    Γι αυτό σας λέω μη βιάζεσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και ποτε πισευετε οτι θα βγει περιπου η αποφαση κυριε γιωργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα... Μπορεί κάποιος να μου στείλει την διεύθυνση με τους επιλαχόντες που μπήκαν στην ΑΕΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλησπέρα, που μπορώ να δω εάν ανήκω στους επιλαχόντες... και εάν ναι σε ποια θέση βρίσκομαι; Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μπορεις να πατησεις στον αεν επιτυχοντες 2018 και θα πατησεις αναλογα τι εχεις δηλωσει πλοιαρχων η μηχανικων και θα βγει ο πινακας με τα ονοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λετε να βγει αυριο η ανακοινωση για τους συμπληρωματικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η λογική λέει πως αμα παρουν στην Κάλυμνο 40 άτομα απο μεταγραφές θα πρέπει να καλυφθούν οι κενές θέσεις στις υπόλοιπες σχολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μπορώ να έχω κάποιο link με τους επιλαχόντες 2018 γιατί δεν βρίσκω τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ψάξεις σε προηγούμενες δημοσιεύσεις του panelladikes24 θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι.
      Συγκεκριμένα ψάξε στη δημοσίευση της 25 Σεπτεμβρίου 2018 (Συνολικοί πίνακες εισαγομένων στις ΑΕΝ έτους 2018-2019). Εκεί θα βρεις τον πίνακα υποψηφίων Δεύτερης γενικής κατηγορίας που δεν εισάγονται 2018-2019.
      Εκεί θα είναι και το όνομά σου, αφού δεν έχεις εισαχθεί.

      Διαγραφή
  48. Κυριε γιωργο πιστευετε οτι θα εχουμε αυτες τις μερες την ανακοινωση για τους συμπληρωματικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.

      Διαγραφή
  49. ουτε σημερα θα δουμε φως ... αντε να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μάλλον οχι ολο αυτο ειναι πολυ ψυχοφθορο μακαρι να εχουμε συντομα νεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα, διάβασα ότι του χρόνου στις ΑΕΝ θα μπαίνουμε μόνο με πανελλήνιες. Αυτό συμπεριλαμβάνει το 10% ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. https://www.alithia.gr/politiki/paratasi-toy-kathestotos-eisagogis-stis-aen-me-thalassia-ypiresia Γνωρίζει κανένας τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καμια πληροφορια σχετικα νε τουα συμπληρωματικους εχουμε παιδια? Ξερεις κανεις τιποτα? Κυριε γιωργο μηπως εχετε κανα νεο ? Που θα φτασει πια αυτο το αγχος . Ποσο ακομα ρε παιδια? Νοεμβρης μπηκε και φτανει στην μεση . Μακαρι να τελειωσει ολο αυτο . Εστω να βγει η αποφαση να ξερουμε πανω κατω τι θα γινει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι για να μπορέσω να σας ενημερώσω. Ελπίζω να υπάρξει σύντομα κάποια ανακοίνωση διότι ο καιρός περνά.

      Διαγραφή
  54. Το υπουργειο δεν ξερει να μας απαντησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πρεπει το υπουργειο να μην παιζει αλλο με την αγωνια μας πρεπει ο υπουργος να βγαλει επιτελους μια ανακοινωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Επικοινωνησε κανεις με το υπουργειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε παιδια κανα νεο εχουμε ή θα γραψουνε προοδο οι αλλοι και θα παμε μετα εμεις... παντα για συμπληρωμστικους μιλαω . Θα πρεπει ο υπουργος να βγαλω εστω μια ανακοινωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εχουνε αργησει πολυ ας βγαλουνε μια ανακοινωση ολο αυτο που περναμε ολοι ειναι τραγικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το εχουν παρακανει φετος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κυριε γιωργο τι πιστευετε γιατι αργουν τοσο πολυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εξήγηση να δώσει κανείς στην ανεξήγητη συμπεριφορά των αρμοδίων.
      Ούτε και οι ίδιοι μεταξύ τους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν να κάνουν.

      Διαγραφή
  61. Είμαι μητερα διδυμων αγοριών ο ενας περασε γιαννενα και ο αλλος ειναι ενατος επιλαχων στους μηχανικούς απο γελ δυστυχώς δεν τον πήραν και περιμενουμε τους συμπληρωματικους στην αεν μακ ο πρωτος ζήτησε μεταγραφη θεσ/νικη για να είναι στην ιδια πολύ για ευνόητους λογους την οποία δεν πηρε και τώρα πρέπει να κάνουμε ένσταση και να γραψουμε τον λογο, μπορεί καποιος να μου πει τι πρεπει να γραψω για να μην χάσουμε την μεταγραφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο λογος είναι οικονομικός ενω εχει τα μορια απο τα οικονομικα κριτηρια την έχασε από τα μορια στις πανελληνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτο το αισχος πρεπει να σταματησει εδω μακαρι να εχουμε αυριο μια ανακοινωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εχουμε καμια ενημερωση απο το υπουργειο ? Μιλησε κανεις ? Εχουμε και τον δεκεμβρη δεν χρειαζονται βιασινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αν μίλησε κάποιος με το υπουργείο σήμερα ας μας πει αν έχει νέα για τους συμπληρωματικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή