Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Δείτε τις εκτιμήσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018 που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο - Αναμένεται ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018 ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Με αφορμή την αναμονή για τις ΒΑΣΕΙΣ 2018 και τα πολλά ερωτήματα αναγνωστών μας για το πότε ακριβώς θα ανακοινωθούν, σας ενημερώνουμε ότι αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το ΥΠΠΕΘ και εφιστούμε την προσοχή σας για τις εκτιμήσεις που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018.

Μερικές ιστοσελίδες με καθημερινές αναρτήσεις παρουσιάζουν εκτιμήσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018 και πολλές άλλες αναπαραγάγουν ή αντιγράφουν τις πιθανές ημερομηνίες με αποτέλεσμα όσοι προσπαθούν να ενημερωθούν για συγκεκριμένη ημερομηνία να βρίσκουν όλες τις ημερομηνίες μετά τις 24 Αυγούστου να είναι πιθανές. Δηλαδή δεν έχει αλλάξει κάτι, καθώς κάθε χρόνο αυτό είναι το διάστημα που ανακοινώνονται οι ΒΑΣΕΙΣ.

Και για του λόγου του αληθές, σας παρουσιάζουμε μερικές εκτιμήσεις - προβλέψεις από κάποιες ιστοσελίδες. Η επιλογή είναι τυχαία και προήλθε μετά από αναζήτηση στο google.

1. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις βάσεις 2018 να βγουν με μία μικρή καθυστέρηση, δηλαδή υπολογίζουν μετά τις 27 Αυγούστου αλλά ... ως επικρατέστερη ημέρα ανακοίνωσης την ερχόμενη Δευτέρα, χωρίς να έχει αποκλειστεί η ανακοίνωση τους ακόμη και την Παρασκευή 24 Αυγούστου. 

2. Oι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ονόματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν από 27 έως 29 Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται και η 30η Αυγούστου.

3. Από την Παρασκευή 24η Αυγούστου, έως και το τέλος του μήνα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις του 2018 καθώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας. 

4. H ανακοίνωση των βάσεων για το 2018 αναμένεται να γίνει προς το τέλος του μήνα, δηλαδή μετά τις 27 Αυγούστου.

5. Κορυφώνεται η αγωνία, καθώς από τις 24 έως και τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις 2018 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

6. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προσδοκάται αρχές της εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα με σχετική ανάρτηση για κάθε νέα εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Δηλαδή οι βάσεις βγαίνουν 28 Αυγούστου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΕΙΣ 2018 - Αποτελέσματα εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έτους 2018

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/08/2018-2018.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή