Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Υποβολή αιτήσεων για Β΄ κατανομή θέσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου από Ελλαδίτες υποψήφιους (2018-2019)

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποβολή αιτήσεων για Β΄ κατανομή θέσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου από Ελλαδίτες υποψήφιους (2018-2019Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερώνουν όλους τους ενδιαφερόμενους Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες ότι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής για τη Β’ κατανομή θέσεων, μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 και ώρα 13:00.

Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α’ κατανομή.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β’ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α’ κατανομής, http://ucy.ac.cy/pub_seatallocationgr με τους ίδιους κωδικούς (username, password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από την Α' κατανομή. 

Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β’ κατανομή θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στον Οδηγό Αίτησης για Β’ Κατανομή.

Δείτε επίσης: 



Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Αποτελέσματα Β΄ κατανομής για τους Ελλαδίτες υποψήφιους που εξασφαλίζουν θέσεις στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 - Δείτε τις Βάσεις

    http://panelladikes24.blogspot.com/2018/09/2018-2019_2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή