Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Τι δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018Η υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Μερόπη Τζούφη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμιά καθυστέρηση στην ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση, επαναλαμβάνοντας ότι θα γίνει μετά τις 27 Αυγούστου και σίγουρα μέχρι το τέλος του μήνα.

Με βάση λοιπόν αυτή τη δήλωση της υφυπουργού, που ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη αντίδραση του υπουργείου σχετικά με την ανακοίνωση των ΒΑΣΕΩΝ 2018 αλλά χωρίς να μας προσφέρει κάποια είδηση, συμπεραίνουμε ότι ακόμα δεν έχει ''κλειδώσει'' η ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη με σχετική ανάρτηση.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. Αφού είπε αυτό η τζούφη τότε λογικά θα πάμε για την Τρίτη 28 Αυγούστου.... Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο....Την Δευτέρα λογικά θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μαλλον Τρίτη θα ανακοινωθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα συγνώμη που θα το πω αλλά κάποιες ιστοσελίδες αναπαράγουν και δημοσιεύουν ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν στις 30 Αυγούστου άλλωστε το γράφει και δημοσίευμα του panelladikes24

      http://panelladikes24.blogspot.com/2018/08/2018_26.html

      Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

      Μερικές ιστοσελίδες με καθημερινές αναρτήσεις παρουσιάζουν εκτιμήσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης των ΒΑΣΕΩΝ 2018 και πολλές άλλες αναπαραγάγουν ή αντιγράφουν τις πιθανές ημερομηνίες με αποτέλεσμα όσοι προσπαθούν να ενημερωθούν για συγκεκριμένη ημερομηνία να βρίσκουν όλες τις ημερομηνίες μετά τις 24 Αυγούστου να είναι πιθανές. Δηλαδή δεν έχει αλλάξει κάτι, καθώς κάθε χρόνο αυτό είναι το διάστημα που ανακοινώνονται οι ΒΑΣΕΙΣ.

      Και για του λόγου του αληθές, σας παρουσιάζουμε μερικές εκτιμήσεις - προβλέψεις από κάποιες ιστοσελίδες. Η επιλογή είναι τυχαία και προήλθε μετά από αναζήτηση στο google.

      1. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις βάσεις 2018 να βγουν με μία μικρή καθυστέρηση, δηλαδή υπολογίζουν μετά τις 27 Αυγούστου αλλά ... ως επικρατέστερη ημέρα ανακοίνωσης την ερχόμενη Δευτέρα, χωρίς να έχει αποκλειστεί η ανακοίνωση τους ακόμη και την Παρασκευή 24 Αυγούστου.

      2. Oι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ονόματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν από 27 έως 29 Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται και η 30η Αυγούστου.

      Διαγραφή
    2. Μπα απο οτι βλεπω με αυτους μαλλον στις 32 του μηνα θα τα βγαλουν

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή σαν να λέμε οτι 1η Σεπτεμβρίου θα βγουν......

      Διαγραφή
  3. Κάτι για Οκτώβρη ακουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι 28 Αυγούστου θα βγουν θα το δεις.......... Λίγη υπομονή ακόμα να κάνουν οι υποψήφιοι εν αναμονή και της ανακοίνωσης για το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια......

      Διαγραφή
    2. Σημερινό δημοσίευμα του site iefimerida http://www.iefimerida.gr/news/439421/oi-teleytaies-plirofories-gia-tis-vaseis-2018-pote-tha-anakoinothoyn-se-poies-sholes-tha αναφέρει για τις βάσεις ότι: Σύμφωνα με τα Φοιτητικά Νέα που επικαλούνται στέλεχος του υπ. Παιδείας, οι Βάσεις 2018 αναμένεται να ανακοινωθούν την προσεχή Τρίτη το πρωί. Ωστόσο, μένει η ανακοίνωση του υπ. Παιδεία που θα επιβεβαιώσει ή όχι το γεγονός.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΝΑΚΟΚΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΥΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

    https://www.esos.gr/arthra/58456/vaseis-2018-me-kodikoys-i-anartisi-ton-epityhonton-sta-aei-sta-sholeia//.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΌΝΤΩΝ

    https://www.altsantiri.gr/ellada/anakoinonontai-simera-stis-1730-oi-vaseis-2018//.

    ΑπάντησηΔιαγραφή