Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Στα Μηχανογραφικά Δελτία έτους 2018 οι σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Αποτέλεσμα εικόνας για Στα Μηχανογραφικά Δελτία έτους 2018 οι σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής ΑττικήςΤο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων ανακοινώνει για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής τα εξής:

- Το εγχείρημα ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπως έχει ήδη τονιστεί, αποτελεί ένα πρωτοποριακό βήμα στην πορεία υλοποίησης του ενιαίου χώρου ανώτατης εκπαίδευσης και έρευνας της χώρας μας. 

- Οι εργασίες της επιτροπής που έχει συσταθεί για να εισηγηθεί προτάσεις προς το ΥΠΠΕΘ έχουν προχωρήσει ουσιαστικά και επίκειται η ολοκλήρωσή τους

- Στην διαδικασία αυτή προέχουν τα ακαδημαϊκά χαρακτηριστικά του νέου Ιδρύματος, με προσεκτικά βήματα, αλλά χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και με το βλέμμα στραμμένο στον απόλυτα εφικτό στόχο οι νομοθετικές πρωτοβουλίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του 2018 και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να δεχθεί τους πρώτους εισακτέους του τον Σεπτέμβριο του 2018.
Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Αν ολα τα ΤΕΙ ενοποιηθουν μεταξυ τους και γινουν Πανεπιστημια ή με αλλα Πανεπιστημια τοτε θα ηταν σωστο να αλαξει και το ποσοστο εισαγωγης απο τα ΕΠΑ.Λ. στα Πανεπιστημια απο 1% να γινει 20% οπως παλια για τα ΤΕΙ η εστω 10% ειναι αδικια να παραμεινει χωρις την υπαρξη των ΤΕΙ 1% και βαρυ πληγμα για την επαγγελματικη εκπαιδευση στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή