Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Πανελλαδικές 2018 - Σε ποια Επιστημονικά Πεδία έχουν πρόσβαση οι υποψήφιοι κάθε Ομάδας Προσανατολισμού και τα αντίστοιχα μαθήματα - Πίνακες

Ψηφίστηκε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΠΕΘ με τις αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που θα εφαρμοστούν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018.

Στον πίνακα που παρουσιάζεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τα επιστημονικά πεδία στα οποία έχουν πρόσβαση οι υποψήφιοι κάθε ομάδας προσανατολισμού και τα αντίστοιχα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε ένα μόνο επιστημονικό πεδίο εφόσον εξεταστούν σε τέσσερα μαθήματα.
































Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2018 – Ομάδες Προσανατολισμού – Μαθήματα – Επιστημονικά Πεδία – Εικόνα με όλες τις αλλαγές

Δείτε τη ρύθμιση με τις αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2018 - Αναλυτικοί Πίνακες

Ψηφίστηκε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΠΕΘ - Οριστικές οι αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




4 σχόλια:

  1. καλησπερα εχουμε κανενα νεο για το αν θα υπαρχει το λιμενικο στις πανελληνιες του 18?? και αν ναι σε ποιο επιστημονικο πεδιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

      Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο

      https://panelladikes24.blogspot.gr/search/label/%CE%9B%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%20%CE%A3%CE%A9%CE%9C%CE%91

      Διαγραφή
  2. καλησπερα, αν καποιος θελει να περασει απο οικονομικα για παιδαγωγος και διαλεξει 3ο ή 4ο πεδιο δινει αυτα τα 4 μαθηματα? η ιστορια γενικης δλδ καταργηθηκε ή την δινουν σαν 5ο μαθημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή