Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια από το panelladikes24 σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

Το panelladikes24 συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων καθώς με επίπονη δουλειά κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης, και όσους δεν τα κατάφεραν ή δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές πρώτης προτίμησης εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζουμε σε όλους τους υποψήφιους ότι το χθεσινό αποτέλεσμα είναι μία στιγμή της ζωής τους με μεγάλη σημασία χωρίς όμως να εξασφαλίζει τίποτα αν δεν συνεχιστεί η προσπάθεια με θέληση και με επιμονή.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το panelladikes24 θα ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις για τα πρώτα βήματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ σχετικά με τις εγγραφές, τις μετεγγραφές φοιτητών κ.ά.

Δείτε επίσης:Στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα αποτελέσματα εισαγωγής των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2017

Συγκριτικοί πίνακες ΒΑΣΕΩΝ μεταξύ των ετών 2016 και 2017

Στατιστικά Προτιμήσεων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

ΒΑΣΕΙΣ 2017 Ιατρικές Σχολές

Μεγάλη αύξηση των ΒΑΣΕΩΝ 2017 στα τμήματα Χημείας - Που οφείλεται - Πίνακας

ΒΑΣΕΙΣ 2017 για Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ

Επιτυχόντες στις ΑΕΝ - Αναμονή σε ποια περιοχή θα φοιτήσουν - Δεν έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας

Επιδοτούμενο internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου