Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων στα Δ.ΙΕΚ εξαμήνου 2017Β - Προθεσμίες - Ποιες ειδικότητες θα λειτουργήσουν

Αποτέλεσμα εικόνας για Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων στα Δ.ΙΕΚ εξαμήνου 2017Β - Προθεσμίες - Ποιες ειδικότητες θα λειτουργήσουν
Στο σύνδεσμο https://diek.it.minedu.gov.gr θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2017Β.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει τη Παρασκευή 25/08/2017 και ώρα 14:00 και θα κλείσει τη Παρασκευή 01/09/2017 και ώρα 10.00.


ΜΗΝΥΜΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ

Με την έναρξη του νέου έτους κατάρτισης 2017-2018 το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενισχύει το θεσμό της Επαγγελματικής Κατάρτισης στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.
Ο καταρτιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν την ειδικότητα η οποία τους ενδιαφέρει να καταρτισθούν, από το πλήθος των ειδικοτήτων που λειτουργούν στα Δημόσια Ι.Ε.Κ..
Όλες οι ειδικότητες που παρέχονται στα Δημόσια ΙΕΚ ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
Στόχος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι το υψηλό επίπεδο Δημόσιας Δωρεάν Κατάρτισης και η άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.
Καλή χρονιά σε όλους.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου