Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ορισμός εξεταστικών κέντρων και κατανομή σε αυτά των υποψηφίων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ έτους 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ορισμός εξεταστικών κέντρων και κατανομή σε αυτά των υποψηφίων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ έτους 2017Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Παιδείας ορίζονται τα εξεταστικά κέντρα και την κατανομή σε αυτά των υποψηφίων των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ έτους 2017 ως ακολούθως:

1) Εξεταστικά Κέντρα ορίζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 9ο ΓΕΛ Αθηνών (Τρώων 2, T.K. 11851 Θησείο, τηλ 210-3474157) και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 1ο ΓΕΛ Σταυρούπολης Δυτικής Θεσσαλονίκης (Πεσόντων Ηρώων 2, T.K. 56430 , τηλ. 2310-656387).

2) Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα έχει ως ακολούθως:

Α) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου και Αττικής θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Αττικής,

Β) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο.

Υπενθυμίζεται ότι για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου για το Εξεταστικό Κέντρο στο οποίο θα εξεταστούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, τις ίδιες ώρες και στα ίδια μαθήματα.

Δείτε επίσης:

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Υ.Α. για τις Επαναληπτικές Εξετάσεις

Πρόγραμμα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου