Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Εκπτώσεις για νέους φοιτητές και συνοδούς από ΑΝΕΚ LINES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκπτώσεις για νέους φοιτητές και συνοδούς από ΑΝΕΚ LINES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYSΟι ακτοπλοϊκές εταιρείες ΑΝΕΚ LINES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS ανακοίνωσαν προσφορές για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 και τις οικογένειές τους.

ΑΝΕΚ LINES

Νέοι Φοιτητές και συνοδοί 

50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις Καμπίνες LUX 
20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματά τους (Αυτοκίνητα ή Δίκυκλα) 
* Ισχύουν έως 31/10/17 
Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των φοιτητών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. 
Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. 
Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό. 

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. 

Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές. 

Φοιτητές & κάτοχοι διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC 

50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεως επιβατών εκτός της κατηγορίας LUX 
20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματά τους (Αυτοκίνητα ή Δίκυκλα) 
* Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη των παρακάτω δικαιολογητικών: 
α) φοιτητικής ταυτότητας (πάσο). 
β) για τους σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού δελτίο Σπουδαστικής Ιδιότητας. 
γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τη χορήγηση της έκπτωσης στα Ι.Χ. και δίκυκλα (εφόσον η άδεια κυκλοφορίας αναγράφει το επίθετο της μητέρας). 

Η έκπτωση ισχύει για τους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν. και δεν ισχύει για φοιτητές Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Αξιωματικών & Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανεπιστημίων Εξωτερικού και Ιδιωτικών Σχολών. 

BLUE STAR FERRIES

Η BLUE STAR FERRIES, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2017, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017».

Η BLUE STAR FERRIES σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους τη φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν τη φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

O στόλος του Ομίλου Attica αριθμεί 15 υπερσύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία με πρωτοποριακό ναυπηγικό σχεδιασμό, που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μεταφοράς σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά οχήματα. Εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας και Ισπανίας - Μαρόκου), οι εταιρίες SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML), έχουν καθιερωθεί στον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών στην Ευρώπη και είναι συνυφασμένες με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου. 

HELLENIC SEAWAYS

Για μία ακόμη χρονιά η Hellenic Seaways στέκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας προσφέροντας 50% έκπτωση στα εισιτήρια των νεοεισαχθέντων φοιτητών και των μελών της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν.

Η προσφορά ισχύει έως και 31 Οκτωβρίου 2017 και αφορά όλα τα δρομολόγια των πλοίων της εταιρείας, από και προς τον εκάστοτε προορισμό των νέων σπουδαστών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς και να κάνουν την κράτησή τους με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Hellenic Seaways δείχνει τον κοινωνικό της χαρακτήρα, συνεχίζοντας διαχρονικά να ενισχύει την ελληνική οικογένεια και να στηρίζει τα νεότερα μέλη της στο ξεκίνημα της ακαδημαϊκής τους μόρφωσης. 



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου