Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2017

sxoli axiwmatikwnΑπό το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results-abilities.it.minedu.gov.gr από σήμερα, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών, για την καταλληλόλητα-ικανότητα τους, μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-3443056, 210-3442934 (9π.μ.-17μ.μ.), το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


13 σχόλια:

  1. Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κανένας απόφοιτος απο το 2015 με 10% για στρατιωτικές σχολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόφοιτος 2016 δίνω 10% για Α.Ε.Ν με 13700 περιπου

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα, 16794 έχω και ενδιαφέρομαι για ΣΜΥΑ. Γνωρίζεις αλλά παιδιά απο το 2015 ? Καλη επιτυχία εύχομαι !

      Διαγραφή
  2. παιδια ξερετε αν πηρε επιλσχοντες περυσι η αστυφυλακων και αν ναι ποσους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι πηρε αλλα δεν ξερω ακριβως ποσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αποτελεσματα ειναι μονο για της ιατρικες εξετασεις η ειναι κ τα αποτελεσματα τον Πανελλήνιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι για τους υποψήφιους που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Για τα αποτελέσματα εισαγωγής αναμένουμε τη σχετική ανακοίνωση από το ΥΠΠΕΘ.

      Διαγραφή
    2. Η ΑΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ

      Διαγραφή
    3. φυσικα και εχει, περνας γιατρους ποιο συγκεκριμενα παθολογο και οφθαλμιατρο

      Διαγραφή
  5. Να ρωτησω αυτοι που δηλωσαν με απολυρητιο για τις σχολες του αεν ξερετε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρχες σεπτεμβρη μου ειχαν πει στην αεν , μπορεις να το μαθεις απο το www,yen.gr το www.hcg.gr στη γρηγοριου λαμπρακη 150 και στην ακτη βασιλειαδη πυλες Ε1-Ε2 εντος του λιμανιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα αποτελεσματα μεσω απολυτηριου τι εγεινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή