Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για υποβολής ενστάσεων για τις Μετεγγραφές ΦοιτητώνΟι ενστάσεις - αιτήσεις θεραπείας επί των αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής, που εκδόθηκαν στις 14/1/2016, υποβάλλονται προς την Επιτροπή Ενστάσεων - Κεντρικό Πρωτόκολλο - έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΥΠΠΕΘ μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περίπου 500 ενστάσεις.

Οι αιτήσεις θεραπείας θα πρέπει να αναφέρουν τα στοιχεία του φοιτητή που έχει υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής και τη Σχολή/Τμήμα προς την οποία έχει αιτηθεί μετεγγραφή και υποβάλλονται είτε με συστημένη επιστολή είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση protocol@minedu.gov.gr. 

Αιτήσεις θεραπείας ή ενστάσεις, που έχουν ήδη υποβληθεί από τις 15/1/2016 και μεταγενέστερα θα εξεταστούν από την Επιτροπή Ενστάσεων χωρίς να απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης θεραπείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή των μετεγγραφών κάνοντας χρήση των κωδικών τους.

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους τι ορίζει η νέα Υ.Α. για τις Μετεγγραφές Φοιτητών και τις ενστάσεις καθώς και διευκρινήσεις του ΥΠΠΕΘ για τη διαδικασία



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου