Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μόνο υποψήφιοι ΓΕΛ στις Πυροσβεστικές Σχολές - Ποιες Στρατιωτικές Σχολές δεν θα υπάρχουν στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2016

09-02-16 Δυο Στρατιωτικές Σχολές εκτός μηχανογραφικού και Σχολές Πυροσβεστικής μόνο για υποψηφίους με το νέο σύστημαΠλήρης επιβεβαίωση του panelladikes24

Σύμφωνα με τις εγκύκλιους του ΥΠΠΕΘ για υποβολή Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 (δείτε εδώ),

- η Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας όσο και η Σχολή Πυροσβεστών θα δεχτούν μόνο υποψηφίους ΓΕΛ των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 με το ΝΕΟ σύστημα.

- Με το παλιό σύστημα μπορούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας μόνο οι Πυροσβέστες. Αυτό ισχύει και για τους υποψήφιους με το 10%.

- Οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ δεν θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στη Σχολή Πυροσβεστών. Μάλιστα, το panelladiekes24 είχε δημοσιεύσει σχετική ανάρτηση πριν λίγες μέρες. Δείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Εισαγωγή στις Πυροσβεστικές Σχολές μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων μόνο για τους υποψήφιους ΓΕΛ - Δεν θα έχουν πρόσβαση στη Σχολή Πυροσβεστών οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ

- Όσον αφορά στις Στρατιωτικές Σχολές, για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 δεν θα δεχθούν εισακτέους η Στρατιωτική Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) καθώς και το τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας της Σχολής Ικάρων. Άρα οι δύο ανωτέρω σχολές δεν θα υπάρχουν στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2016.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου