Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Αύριο τα αποτελέσματα των μετεγγραφών από την επιτροπή ενστάσεων

14 01 16 foititeΤο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει όσους έχουν καταθέσει ένσταση - αίτηση θεραπείας επί του πίνακα δικαιουμένων μετεγγραφής, έτσι όπως είχε προκύψει από την διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής, ότι από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αίτησής τους, στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr, μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών https://transfer.it.minedu.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται στην ειδική εφαρμογή με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα των αιτήσεων θεραπείας όπως αυτές θα εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή. 

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. εμένα με εμφανίζει "ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:
    Η ΑΙΤΗΣΗ-ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ"
    Ακομα την επεξεργάζονται η απλα θελουν να με πουν οτι δεν πηρα μετεγγραφη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή