Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ενημέρωση των υποψηφίων για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων

Το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει ότι οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), αρχίζουν την Πέμπτη 19-6-2014 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 26-6-2014. Στις επαναληπτικές εξετάσεις παραπέμπονται, όσοι υποψήφιοι των ΓΕΛ δικαιολογημένα απουσίασαν ή διέκοψαν την εξέτασή τους και προσκόμισαν εντός 3 ημερών στο Λύκειο προς έγκριση τα απαιτούμενα κατά τη νομοθεσία δικαιολογητικά, που μπορούν να πληροφορηθούν από τα Λύκειά τους.

Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) ορίζονται ΜΟΝΟ σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο, ορίζεται το 3ο ΓΕΛ Πειραιά (Κ. Μαυρομιχάλη 14, Πειραιάς, τκ.18545, τηλ.2104122916 & 2104132494) και στη Θεσσαλονίκη το 27ο ΓΕΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους-Παπαηλιάκη, τκ.54453, τηλ. 2310937402).

Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα έχει ως ακολούθως:

Α) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ΓΕΛ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίου, Στερεάς Ελλάδας και Αττικής θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Αττικής,

Β) οι υποψήφιοι, που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ΓΕΛ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχα, ως ανωτέρω, κατανέμονται και οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (για προφορική εξέταση) στα δύο Βαθμολογικά Κέντρα: Το 40ο Βαθμολογικό Κέντρο στη Διεύθυνση Δ.Ε. Πειραιά με έδρα το Γυμνάσιο Ν. Φαλήρου, Δαβάκη Πίνδου & Διαμαντή 2, Ν. Φάληρο, ΤΚ. 18547, και το 52ο Βαθμολογικό Κέντρο στη Διεύθυνση Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης με έδρα το 2ο Γυμνάσιο Τούμπας – Κλεάνθους 30, ΤΚ. 54453.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται έγκαιρα στο Εξεταστικό ή Βαθμολογικό κέντρο (το αργότερο μέχρι τις 16:30 μ.μ.) την ημέρα της εξέτασης, έχοντας μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2014.

Δείτε εδώ την αναλυτική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας για τις επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου