Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Δείτε το πρόγραμμα για τις υγειονομικές εξετάσεις υποψηφίων ΤΕΦΑΑ 2014


Ημερομηνίες και λεπτομέρειες 

Οι επιτροπές υγειονομικής εξέτασης για τα ΤΕΦΑΑ θα λειτουργήσουν στις έδρες των παρακάτω Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:


Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις πρακτικές δοκιμασίες έχουν μόνο όσοι συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014 ακόμα και αν δεν δήλωσαν στην αίτηση - δήλωση του Φεβρουαρίου την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ.


Γενικές Οδηγίες
Τα προβλεπόμενα αγωνίσματα είναι: ΣΦΑΙΡΑ - ΜΗΚΟΣ (ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ), ΔΡΟΜΟΣ 200Μ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ), ΔΡΟΜΟΣ 400Μ (ΑΓΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 50Μ (ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ).

Οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν στη γραμματεία της επιτροπής των εξετάσεων τα τρία(3) από τα τέσσερα (4) αγωνίσματα στα οποία θα εξεταστούν. Σε κάθε αγωνιστική ενότητα οι υποψήφιοι μπορούν να εξεταστούν σε δύο μόνο αγωνίσματα. Μόνο τις ημέρες που υπάρχει αγωνιστική ενότητα και το απόγευμα μπορούν να εξεταστούν και στα τρία αγωνίσματα την ίδια μέρα. Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. 

Ανάλογα με τις επιδόσεις που επιτυγχάνουν συγκεντρώνουν ανάλογο αριθμό μορίων τα οποία προστίθενται στα συνολικά μόρια των γραπτώς εξεταζομένων μαθημάτων. Ο τελικός βαθμός των πρακτικών δοκιμασιών προκύπτει από το μέσο όρο των βαθμών των τριών αγωνισμάτων. Αυτός ο τελικός βαθμός πολλαπλασιάζεται με το 200 για να προκύψουν τα μόρια. Ο μέγιστος αριθμός μορίων μπορεί να είναι τα 4.000 μόρια. Έτσι για παράδειγμα υποψήφιος που έχει συγκεντρώσει στα τρία αγωνίσματα που επέλεξε τους βαθμούς 20, 17, και 15 θα έχει τελικό βαθμό: ( 20 + 17 + 15 ) : 3 = 52 : 3 = 17,33* 200= 3.466 μόρια

Δείτε εδώ τη βαθμολογική κλίμακα ανάλογα με τις επιδόσεις των υποψηφίων στα αγωνίσματα.


1 σχόλιο:

  1. που μπορω να μαθω σε ποια απο αυτες τις επιτροπες πρεπει να παω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή