Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τα αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 για τους υποψήφιους ΓΕΛ θα ανακοινωθούν στις 1 ή 2 Ιουλίου

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας με αρ. πρωτ. Φ.251/93566/Β6/17-6-2014:
 
Μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 όλα τα Β.Κ. πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη βαθμολόγηση και να έχουν κλειδώσει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα 4 μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου, Φυσική, Βιολογία) και οποιαδήποτε άλλα μαθήματα έχει ολοκληρώσει κάθε Β.Κ.

Η τελική ολοκλήρωση-οριστικό κλείδωμα θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 σταδιακά για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εκτός των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων, που θα κλειδώσουν οριστικά το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Η αποστολή των αποκομμάτων των γραπτών δοκιμίων στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» μέσω των Δ/νσεων Δ.Ε. θα γίνει συνολικά για όλα τα μαθήματα από όλα τα Βαθμολογικά κέντρα ταυτόχρονα και μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία μας. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις με τους βαθμούς που θα αποσταλούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου, τα ονομαστικά του στοιχεία και τον κωδικό του χωρίς να περιέχουν τους κωδικούς των βαθμολογητών. Με νεότερη εγκύκλιο θα καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία αποστολής των αποκομμάτων και των καταστάσεων προς τα Λύκεια, η οποία προγραμματίζεται περίπου για την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, ώστε οι βαθμοί να ανακοινωθούν στα Λύκεια την 1η ή το αργότερο τη 2η Ιουλίου.

Όσον αφορά τη χορήγηση των Βεβαιώσεων Πρόσβασης στους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) αυτή θα γίνει με βάση το σχετικό πρόγραμμα ΝΕΣΤΩΡ ΓΕΛ ή ΝΕΣΤΩΡ ΕΠΑΛ και μετά την παραλαβή των σχετικών καταστάσεων από το ΥΠΑΙΘ, οι οποίες εκτιμάται ότι θα αποσταλούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου σε όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου