Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Άνοιξε η εφαρμογή για το Ηλεκτρονικό Μηχανογραφικό Δελτίο 2014 - Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών και έως τις 14/7 η οριστικοποίηση

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 και οι απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των ετών 2012 και 2013 που διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση μπορούν πλέον να μπαίνουν από σήμερα στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.).

Οι ενδιαφερόμενοι με το password που έχουν δημιουργήσει (όσοι δεν έχουν λάβει κωδικό ασφαλείας, μπορούν να απευθυνθούν στο Λύκειό τους) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων που ήδη έχουν, μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να επεξεργάζονται το Μ.Δ. 

Από τις 24-6-2014 ως την ανακοίνωση των βαθμών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερώνονται, να μελετούν το Μ.Δ. και άλλα στοιχεία και να κάνουν μόνο πρόχειρο Μ.Δ. (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ).

Από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, ως και τη Δευτέρα 14-7-2014, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους Μ.Δ. (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ).

Δείτε περισσότερα εδώ.


2 σχόλια:

  1. To password mexri pote mporoume na to.paroume ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχει οριστει συγκεκριμενη ημερομηνια..απλα μεχρι να υποβαλλεις το Μ.Δ οριστικα καλα θα ηταν να εχεις τον κωδικο και να το κανεις εστω και προχειρα..!

      Διαγραφή