Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Απόφαση - Τον Σεπτέμβριο οι επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις

1623502 400pxΤο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποφάσισε τη διεξαγωγή επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων τον Σεπτέμβριο για όσους/ες υποψήφιους/ες δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, αφού εξέτασε όλες τις παιδαγωγικές, κοινωνικές και νομικές παραμέτρους του σύνθετου προβλήματος της καθιέρωσης επαναληπτικών εξετάσεων στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι λεπτομέρειες των επαναληπτικών θα ανακοινωθούν, αφού πρώτα ξεκαθαριστούν ζητήματα νομικής φύσης που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση από τις υπηρεσίες του υπουργείου. 

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Ιουνίου θα γίνει κανονικά, χωρίς να επηρεαστεί από τη διαδικασία των επαναληπτικών εξετάσεων.

Σημειώνεται το panelladikes24 είχε ενημερώσει για το συγκεκριμένο σενάριο διεξαγωγής των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων σε χθεσινή ανάρτηση. 

Δείτε επίσης: Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ειδικών μαθημάτων έτους 2017

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

 1. Χαχχα δλδ οι βασεις δεν θα βγουν τέλος Αυγούστου? Ή θα εχουμε 2 φορές Ανακοινώσεις?
  Επίσης οσοι δινουν ΠΚΕ για στρατο τι θα κάνουν? Θα πανε μα δωσουν χωρις ν εχουν γράφει καν?
  Χαχα κ ολα αυτα για ν μην χάσουν για 10 μερες το πολυ τις διακοπές τους οο καθηγητές κ οι υπάλληλοι του Υπουργείου. Τραγικα πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φαντάσου τι θέματα θα βάλλουν για να λύσουν το πρόβλημα αυτό

   Διαγραφή
 2. Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις - Θα γίνουν τελικά - Όλο το χρονικό των εξελίξεων - Λεπτομέρειες

  http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/03/blog-post_22.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή