Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πρόγραμμα γραπτών εξετάσεων για την εισαγωγή πτυχιούχων ΑΕΙ στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με κατατακτήριες εξετάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόγραμμα γραπτών εξετάσεων για την εισαγωγή πτυχιούχων ΑΕΙ στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με κατατακτήριες εξετάσειςΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα γραπτών εξετάσεων για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με κατατακτήριες εξετάσεις.

Ως ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων του Διαγωνισμού ορίστηκε η 26η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

- Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων μία (1) ώρα νωρίτερα από την έναρξη των εξετάσεων, ήτοι στις 11:00 π.μ.

- Ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία με τον ανάλογο αριθμό αιθουσών εξέτασης, στην οδό Μάτσα αριθ. 32, Θέση Καλυφτάκη, Κάτω Κηφισιά Αττικής.

- Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι υποψήφιοι που κρίθηκαν ικανοί στις ΠΚΕ.

- Το ανωτέρω πρόγραμμα είναι δεσμευτικό για όλους τους υποψηφίους.

Αναλυτικά την Απόφαση θα βρείτε εδώ.

Σημειώνεται ότι η εξεταστέα ύλη έχει οριστεί με την σχετική προκήρυξη, την οποία έχει δημοσιεύσει το panelladikes24 και μπορείτε να δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν.

Δείτε τη νομοθεσία και ειδήσεις για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας όπως τις έχει καταγράψει το panelladikes24

Κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας - Δείτε το Π.Δ. με όλες τις λεπτομέρειες

Εξεταζόμενα μαθήματα και διαδικασία για τις κατατακτήριες στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Προκήρυξη για κατατακτήριες εξετάσεις στην Πυροσβεστική 2017

Αιτήσεις για τις κατατακτήριες εξετάσεις για εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Ποιοι είναι υποψήφιοι για τις κατατακτήριες εξετάσεις στην Πυροσβεστική - Δείτε το πρόγραμμα των ΠΚΕ και οδηγίες

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου