Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι Ελλαδίτες υποψήφιοι για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Δείτε το Μηχανογραφικό Δελτίο 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελλαδίτες υποψήφιοι εισαγωγή Πανεπιστήμιο Κύπρου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου αιτησεις Μηχανογραφικό Δελτίο αποτελεσματα βασεις 2017Κάθε χρόνο πολλοί Ελλαδίτες διεκδικούν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για τις σπουδές τους στο αντικείμενο που επιθυμούν.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εισδοχή Ελλαδιτών Υποψηφίων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

- Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, από τις 10 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017. Επισημαίνεται ότι το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα αναρτήσει αναλυτικές πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων.

- Η αίτηση εισδοχής είναι κοινή για τα δύο Πανεπιστήμια.

- Ο/Η υποψήφιος/α μπορεί να δηλώσει μέχρι και 10 Προγράμματα Σπουδών που περιλαμβάνονται σε ΕΝΑ (1) ή και ΔΥΟ (2) Επιστημονικά Πεδία του Μηχανογραφικού Δελτίου (της Κύπρου).

- Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2017.

- Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ξεχωριστές αιτήσεις για στέγαση στις φοιτητικές εστίες, σίτιση, υποτροφίες και άλλα επιδόματα.

Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν πληροφορίες για την εισαγωγή Ελλαδιτών στα συγκεκριμένα Πανεπιστήμια, την αίτηση που θα υποβάλλουν οι υποψήφιοι, το Μηχανογραφικό Δελτίο κ.ά.

Ανακοίνωση και Αίτηση με Νέο Σύστημα     Ανακοίνωση και Αίτηση με Παλαιό Σύστημα

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Πληροφορίες για Υποψήφιους Ελλαδίτες Φοιτητές

Δείτε επίσης: Βάσεις Ελλαδιτών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου των ετών 2014, 2015 και 2016

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια: