Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις - Διευκρινίσεις σχετικά με το μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»























Σχετικά με το νέο τρόπο εξέτασης για την εισαγωγή στα Μουσικά Τμήματα βάσει των διατάξεων του άρθρου 383 του ν. 4957/2022 (Α’ 141) και κατόπιν ερωτημάτων που προέκυψαν και διαβιβάστηκαν στη Διατμηματική Επιτροπής Έργου (Δ.Ε.Ε.) για την εισαγωγή φοιτητών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Α.Ε.Ι., η οποία συγκροτήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. Φ.253/63402/A5/07-06-2023 (ΦΕΚ 3799 Β’) υπουργικής απόφασης, παρέχονται οι παρακάτω διευκρινίσεις από τη Δ.Ε.Ε. αναφορικά με το ρεπερτόριο του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»:

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

- Προκειμένου να είναι απολύτως σαφές σε ποια μέθοδο Concone αναφέρεται η 1η ομάδα έργων στο ρεπερτόριο της ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ στο είδος της Κλασικής, Δυτικοευρωπαϊκής Μουσικής, διευκρινίζεται ότι πρόκειται για την παρακάτω έκδοση: Concone, Lyrical Studies, for… | Editions Bim & The Brass Press (editions-bim.com)

- Στο 4ο έργο της 3ης ομάδας στο ρεπερτόριο της ΚΙΘΑΡΑΣ στο είδος της Κλασικής, Δυτικοευρωπαϊκής Μουσικής αναφέρεται «Manuel Maria Ponce: Prélude no.1». Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για την παρακάτω έκδοση: Manuel Maria Ponce: Prélude no.1 από τα 12 Πρελούδια με δακτυλοθεσία Andrés Segovia.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου