Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Εκδήλωση για μαθητές Γ΄ Λυκείου με θέμα: «Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων»























Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση στις 16 και 17 Μαΐου 2024, για μαθητές Γ΄ Λυκείου με θέμα: «Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων».

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές Γ΄ Λυκείου των περιφερειακών διευθύνσεων: Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Θεσσαλίας (περιφερειακές ενότητες: Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων), οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ακαδημαϊκό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και να λάβουν έγκυρη πληροφόρηση για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τις επαγγελματικές προοπτικές και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου