Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Καλωσόρισμα του Προέδρου του ΕΑΠ για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους - Εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Καλωσόρισμα του Προέδρου του ΕΑΠ για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,

Με την ευκαιρία έναρξης της Νέας Ακαδημαϊκής Χρονιάς θα ήθελα, ως Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, να σας καλωσορίσω στην ακαδημαϊκή μας κοινότητα αλλά και να σας ευχηθώ καλή αρχή στο απαιτητικό αλλά ιδιαίτερα εποικοδομητικό ταξίδι γνώσεων και εμπειριών που μόλις ξεκινήσατε και να σας εκφράσω τις ευχές μου για μια Γόνιμη, Δημιουργική Ακαδημαϊκή Χρονιά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι επιλέξατε να σπουδάσετε σε ένα από τα μεγαλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, το οποίο προσφέρει προγράμματα σπουδών σε σύγχρονα αντικείμενα και γνωστικά πεδία, πλήρως αναγνωρισμένα και ισότιμα με όλα τα υπόλοιπα Ιδρύματα της Χώρας.

Από πλευράς τόσον των Διευθυντών σπουδών, Συντονιστών αλλά και όλων των συναδέλφων διδασκόντων Μελών ΔΕΠ και ΣΕΠ θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθεί το Πρόγραμμα σπουδών που επιλέξατε να παρακολουθήσετε στις απαιτήσεις σας για ποιοτική εκπαίδευση και εξειδικευμένη γνώση. Για τον λόγο αυτό, θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να επικοινωνείτε τακτικά με τους Καθηγητές – Συμβούλους σας προκειμένου να συζητάτε μαζί τους θέματα που σας απασχολούν και σας δυσκολεύουν ώστε να επιτύχετε το συντομότερο δυνατό τους στόχους σας. Σύσσωμο το ακαδημαϊκό (Καθηγητές – σύμβουλοι, Συντονιστές και διευθυντές των Προγραμμάτων Σπουδών) αλλά και το διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος θα βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίξουν στην προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε επιτυχώς τους στόχους σας.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά!

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης

Πρόεδρος Δ.Ε. του Ε.Α.Π.

Εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας να σπουδάσετε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της χώρας και το μοναδικό το οποίο προσφέρει εξ ολοκλήρου σπουδές εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας και εφαρμόζοντας την παιδαγωγική και διδακτική μεθοδολογία της Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιό μας οργανώνει εκδήλωση υποδοχής των νεοεισαχθέντων (πρωτοετών) φοιτητών, την Τετάρτη 11/10/2023 (16:00 - 17:00). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Στην κεντρική εκδήλωση στις 16:00 θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχηςκ.κ. Βαρθολομαίος, Επίτιμος Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης (υπό επιβεβαίωση), ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ Καθηγητής κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής κ. Ιωάννης Συμπέθερος, ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης και ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Λεωνίδας Δουκάκης.

Στις 16:30 θα ακολουθήσει χαιρετισμός και παρουσίαση των Σχολών του ΕΑΠ από τους Κοσμήτορες κάθε Σχολής, σε ξεχωριστό για κάθε Σχολή σύνδεσμο μετάδοσης μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Μετά το πέρας της κεντρικής εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η παρουσίαση κάθε Προγράμματος Σπουδών (Π.Σ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί από την/τον Διευθύντρια/ντή του κάθε Π.Σ. μέσω αίθουσας Webex, ο σύνδεσμος της οποίας θα είναι διαθέσιμος στο Ημερολόγιο του κάθε Προγράμματος στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης και στην αντίστοιχη ημερομηνία.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης για την παρακολούθηση της εκδήλωσης.

Εκ μέρους της Διοίκησης και όλου του Ακαδημαϊκού, Διοικητικού και Τεχνικού προσωπικού του ΕΑΠ, σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή επιτυχία στις σπουδές σας!

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την εισαγωγή φοιτητών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου