Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2023 - Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν και ποια όχι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου - Παραδείγματα






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων λόγω των Αυτοδιοικητικών (Δημοτικών και Περιφερειακών) Εκλογών 2023 της 15ης Οκτωβρίου 2023, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

ότι σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 αντίστοιχα.

Παραδείγματα:

1. Στο Δήμο Αλίμου τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά αφού δεν θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές ούτε για το δήμο ούτε για την περιφέρεια.

2. Στο Δήμο Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αφού θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη δημοτικής αρχής (οι περιφερειακές εκλογές ολοκληρώθηκαν).

3. Στο Δήμο Κορινθίων δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αφού θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακής αρχής (οι δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν).

4. Στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα αφού θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακής αλλά και δημοτικής αρχής.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου