Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Κατάταξη επιλαχόντων σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος 2023-2024 - Συνεχής ενημέρωση

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 μέσα από αυτή την ανάρτηση θα δημοσιεύσει τις ανακοινώσεις των Σχολών Λιμενικού Σώματος για τις κατατάξεις επιλαχόντων σπουδαστών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι οι αναρτήσεις του panelladikes24 αποτελούν βοήθημα για τους υποψήφιους και δεν υποκαθιστούν την επίσημη ενημέρωση που μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι από τις Σχολές.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση της συγκεκριμένης ανάρτησης του panelladikes24.

αρχική ανάρτηση 12/10/2023 - τελευταία ενημέρωση 01/12/2023Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


11 σχόλια:

 1. Η ερώτηση μου είναι άκυρη και ακαιρη, αλλά γνωρίζει κανένας τι θα παιχτεί και φέτος στο λιμενικό θα αυξηθούν καθόλου οι εισακτεοι ή θα πάρουν πάλι τόσο λίγα άτομα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μία ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Μου είπαν ότι η σχολή Λιμενοφυλάκων δεν ανήκει στις σχολές υπαξιωματικών όπως είναι η ΣΜΥ, ή Αστυνομία, ή Πυροσβεστική, με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή στη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ισχύει τίποτα διαφορετικό από τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας τόσο μισθολογικα όσο και από θέμα εξέλιξης.

   Διαγραφή
 3. Κάτι τέτοιο έχω ακουσει κι εγώ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι λιμενοφύλακες βγαίνουν βαθμό δεκανείς (αντίστοιχο στρατού) ενώ στις άλλες σχολές βγαίνουν λοχίες (αντίστοιχο στρατού)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ανεβαίνουν με τα χρόνια η παραμένουν σε αυτό?

   Διαγραφή
  2. Υπαρχει περιπτωση να παρουν περισσοτερους φετος;

   Διαγραφή
  3. Από ότι άκουσα θα αυξηθεί στους 100 όπως έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια(2019-2022). Τωρα μένει να φανεί!

   Διαγραφή
 5. Παιδιά για τους εισακτεους του 24 μόνο εικασίες μπορούν να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κάτι που θα μπορούσε να δώσει μια εικόνα αν και αρκετά επισφαλή είναι οι προσλήψεις που ανακοινώνει το κάθε υπουργείο στο τέλος του έτους.Νομιζω υπάρχει μια αύξηση στο προστασίας του Πολίτη και κλιματικής κρίσης δηλαδή σε αστυνομία και πυροσβεστική αλλά δεν ξέρουμε αν αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν από τις πανελλήνιες η από προκηρύξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άρα με αυτό υπονοείτε ότι θα υπάρξει κάποια αύξηση εισακτέων?

   Διαγραφή
 6. Έχει φύγει κάποιος από το 4% ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή