Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Νέα απόφαση για τη λήξη των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια - Ημερομηνίες

Μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για διεξαγωγή εκλογών στις 21 Μαΐου υπήρξε ανάγκη να αλλάξει ο προγραμματισμός του ΥΠΑΙΘ σχετικά με τη λήξη των μαθημάτων στα Λύκεια αφού είχε οριστεί για την Παρασκευή 19 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά (όπως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου) λόγω των εκλογών.

Πλέον, με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2022-2023:

α. Των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων - Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 30ή Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη (σημείωση panelladikes24: καμία αλλαγή),

β. των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων- Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 18η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη (σημείωση panelladikes24: μία μέρα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό).

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την απόφαση.


Σημειώνεται ότι το panelladikes24 είχε ενημερώσει αμέσως μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής των εκλογών στις 21 Μαΐου για το πρόβλημα που προέκυψε με τη λήξη των μαθημάτων στα Λύκεια, την εκτίμηση ότι τα μαθήματα στα Λύκεια θα λήξουν μία μέρα νωρίτερα και ότι δεν θα επηρεαστεί η λήξη των μαθημάτων στα Γυμνάσια παρά τα όσα κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Δείτε τις αναρτήσεις του panelladikes24 για το συγκεκριμένο θέμα.







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου