Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Μετονομασία Σχολής/Τμήματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) - ΦΕΚ

Με την Υ.Α. Αριθμ. 40753/Ζ1/6-4-2023 (ΦΕΚ Β΄ 2291/2023) του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου, μετονομάζεται η Σχολή/Τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) σε Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση ορίζει τα εξής:

1. Η Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών και το ομότιτλο Τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μετονομάζονται σε Σχολή Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών και Τμήμα Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών, αντίστοιχα, χωρίς μεταβολή του επιστημονικού τους πεδίου.

2. Τα Διπλώματα που έχουν χορηγηθεί από το Τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών, είναι ως προς κάθε συνέπεια ισότιμα προς αυτά που χορηγούνται από το Τμήμα Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών της Σχολής Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών.

Πατήστε εδώ για να δείτε το ΦΕΚ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου