Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Πρόσκληση σε διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η Πρόσκληση απευθύνεται σε μαθητές/τριες των ΓΕ.Λ και ΕΠΑΛ και καλούνται οι σχολικές μονάδες να συμβάλουν στη συμμετοχή/ παρακολούθηση της διαδικτυακής εκδήλωσης. 

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 06-04-2023 και ώρες 11:45 - 14:00 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας

Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους συνδέσμους zoom (οι οποίοι είναι διαφορετικοί ανά επιστημονικό πεδίο), προκειμένου να εισέλθετε σε αυτή και να την παρακολουθήσετε.


Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου