Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Απόφαση καθορισμού του αριθμού εισαγομένων ιδιωτών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος ανά σύστημα συμμετοχής και κατηγορία υποψηφίων - Πίνακες



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η ΚΥΑ καθορισμού του αριθμού εισαγομένων ιδιωτών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανά σύστημα συμμετοχής και κατηγορία υποψηφίων.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε είκοσι επτά (27) και σε εκατό (100), αντιστοίχως.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ανά κατανομή των εισακτέων στις Σχολές Λιμενικού Σώματος έτους 2022 ανά σύστημα συμμετοχής και κατηγορία υποψηφίων.


Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί τη σχετική προκήρυξη και σημαντικές πληροφορίες.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου