Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ενημερώσεις μαθητών Λυκείου από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης για το σχολικό έτος 2021-2022






















Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης με έγγραφο προς τις Δ/σεις εκπαίδευσης ενημερώνει για τα εξής:

Επί σειρά ετών, το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνει με επιτυχία ενημερωτικές δράσεις με θέμα την Επιστήμη και Μηχανική των Υπολογιστών (Computer Science and Computer Engineering) και τον τρόπο με τον οποίο θεραπεύονται από το τμήμα. 

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - Ενημέρωση.

Και αυτή τη χρονιά, η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τηλεδιασκέψεις (ίδιου περιεχομένου) και ομιλητές/συντονιστές θα είναι ο πρόεδρος και μέλη ΔΕΠ του τμήματος.

Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, έχουν προγραμματιστεί ακόμη δύο τηλεδιασκέψεις, με το ίδιο περιεχόμενο, για τους ενδιαφερόμενους που δε μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε κάποια από τις προηγούμενες, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

- Τη Δευτέρα 21/02/2022, από 12:40 έως 14:10,

- Την Πέμπτη 24/02/2022, από 12:40 έως 14:10.

Η συμμετοχή των μαθητών (και των κηδεμόνων τους εάν το επιθυμούν) καθώς και των καθηγητών που διδάσκουν μαθήματα πληροφορικής ή έχουν αναλάβει να συντονίσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στις δράσεις αυτές, θα γίνει μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom, με σύνδεσμο που θα κοινοποιηθεί στους συντονιστές των σχολείων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής. Αυτοί με τη σειρά τους, θα οργανώσουν όπως θεωρούν καλύτερα τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στις τηλεδιασκέψεις και θα κοινοποιήσουν ανάλογα τον σύνδεσμο. Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Λυκείων της αρμοδιότητάς σας για τη δυνατότητα συμμετοχής στις προγραμματισμένες αυτές ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής γίνεται με συμπλήρωση σχετικής φόρμας στον σύνδεσμο (αντιγράψτε και επικολλήστε τον στη γραμμή διεύθυνσης του φυλλομετρητή σας εάν η φόρμα δεν εμφανίζεται απευθείας) https://forms.gle/HF9VyBagUsYJQtjB7 μέχρι την Τρίτη 15/02/2022.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους αναφερόμενους στις πληροφορίες.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου