Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ - Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2022



























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων της κατηγορίας Έλληνες εσωτερικού για τις διαδικασίες εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2022 λήγει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 24:00.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

- H υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr.

- Ο/Η υποψήφιος/α εγγράφεται στην υπόψη εφαρμογή χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (e-mail) και διαχειρίζεται προσωπικά την αίτησή του/της (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, οριστικοποίηση, μεταφόρτωση εγγράφων, αποστολή) πλήρως ηλεκτρονικά.

- Οι υποψήφιοι/ες σε περίπτωση που έχουν απορίες για τα θέματα της εγκυκλίου, μπορούν να ζητήσουν διευκρινίσεις από τα Γραφεία Ενημέρωσης Κοινού και τα εξεταστικά κέντρα (τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στην εγκύκλιο).

Δείτε την προκήρυξη και άλλες σημαντικές πληροφορίες στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου