Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

9/8/2021 - ΒΑΣΕΙΣ 2021 - ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Εκτιμήσεις - Πίνακες






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Η αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 κορυφώνεται εν αναμονή της ανακοίνωσης των Βάσεων 2021.

Δείτε στο panelladikes24 εκτιμήσεις για τις ΒΑΣΕΙΣ 2021 για όλα τα τμήματα ΑΕΙ.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Πώς θα κινηθούν οι Βάσεις 2021 σε όλα τα επιστημονικά πεδία για τους υποψήφιους ΓΕΛ.

1ο Πεδίο

Η μείωση του αριθμού των υποψηφίων σε συνδυασμό με τις ελαφρά καλύτερες επιδόσεις αναμένουμε να φέρει μικρή άνοδο στις βάσεις των υψηλόβαθμων σχολών και μείωση στη βαθμολογική κλίμακα από 17.000 μόρια και κάτω. Η μείωση αυτή θα φτάσει μέχρι τα 700 μόρια στις χαμηλόβαθμες σχολές. Η μικρότερη ΕΒΕ του πεδίου 8,94 αναμένεται να διαμορφώσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής περί τα 8.550 μόρια.

2ο Πεδίο

Η άνοδος των βάσεων θα είναι σημαντική στη βαθμολογική κλίμακα από τις υψηλόβαθμες σχολές μέχρι τα 13.000 μόρια. Η άνοδος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 700 μόρια. Από κει και κάτω θα έχουμε μείωση των βάσεων λόγω της έλλειψης υποψηφίων που θα φτάσει και τα 1000 μόρια. Η μικρότερη ΕΒΕ του πεδίου 8,27 αναμένεται να διαμορφώσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής περί τα 9.200 μόρια.

3ο Πεδίο

Η άνοδος των βάσεων θα είναι μεγάλη και σε όλη τη βαθμολογική κλίμακα. Από 400 έως 1.500 μόρια αναμένουμε να αυξηθούν οι βάσεις στα τμήματα του πεδίου. Οι υποψήφιοι έγραψαν καλύτερα στη Χημεία και στη Βιολογία και στη Γλώσσα, γι’ αυτό η άνοδος θα είναι τόσο μεγάλη. . Η μικρότερη ΕΒΕ του πεδίου 9,69 αναμένεται να διαμορφώσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής περί τα 9.300 μόρια.

4ο Πεδίο

Οι καλύτερες επιδόσεις των υποψηφίων στα μαθήματα του πεδίου και η ελάχιστη μείωση του αριθμού των υποψηφίων σε σχέση με πέρυσι ωθούν τις βάσεις του πεδίου προς τα πάνω. Η άνοδος θα είναι σε όλη τη βαθμολογική κλίμακα και μπορεί να φτάσει και τα 550 μόρια. Η μικρότερη ΕΒΕ του πεδίου 8,27 αναμένεται να διαμορφώσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής περί τα 7800 μόρια, που θα είναι και η χαμηλότερη βάση των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η ΕΒΕ στις σχολές που ανήκουν σε περισσότερα από ένα πεδία διαμορφώνεται από το μικρότερο μέσο όρο, συνεπώς η μικρότερη ΕΒΕ στις κοινές σχολές είναι το 8,27 για τις σχολές που εντάσσονται και στο 4ο Πεδίο.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε τις νέες εκτιμήσεις του Στράτου Στρατηγάκη για τις ΒΑΣΕΙΣ 2021 στο σύνδεσμο που ακολουθεί.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα που πιστεύεται ότι θα κυμανθεί η φαρμακευτική και η κτηνιατρική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή